- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΚΙΝΑΛ: Δεν έθεσε θέμα απόσυρσης υποψηφιοτήτων ο Παπανδρέου
«Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα απόσυρσης υποψηφιοτήτων ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ.
Το πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής και η προοδευτική παράταξη στις εθνικές εκλογές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα επικεντρώθηκε η συζήτηση στις διαδοχικές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους. Η συνάντηση με τον Π. Γερουλάνο κράτησε μία ώρα και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης», χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση εποικοδομητική. «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.
Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του κ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα με τον Παύλο Χρηστίδη. Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και μετά ο κ. Χρηστίδης δήλωσε:
«Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση». Τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται να συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος ξεκαθάρισε χθες ότι δεν κάνει «πίσω».
Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.
Αυτή τη στιγμή οι επιδιώξεις του πρώην πρωθυπουργού δεν είναι ξεκάθαρες, πέραν της πρωτοβουλίας που ανέλαβε να συναντηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία. Από την Παρασκευή, πληροφορίες κάνουν λόγο για πιέσεις που δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής να κατέβει υποψήφιος και ειδικά μετά τις εξελίξεις με τις νέες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Υποστηρικτές του αναφερόμενοι στις εσωκομματικές εκλογές κάνουν λόγο για μια διαδικασία που κινδυνεύει να αμαυρωθεί και να γίνει στόχος περιπαικτικών σχολίων λόγω των πολλών υποψηφίων.
Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Όταν οι πρώην σύντροφοι θυμούνται τι πίστευαν για τον αρχηγό τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει
Όσα είχε αναφέρει σε επιστολή της
Τι έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Σε δύο φάσεις η νέα επέκταση, όλο το χρονοδιάγραμμα
The horror, the horror...
Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Αναδιαμορφώνεται η πολιτική σκηνή μετά την εμφάνιση των δύο νέων κομμάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.