Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Χαρδαλιάς: Πίσω στα καθήκοντα μετά την περιπέτεια υγείας

«Πίσω στις πολεμίστρες μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς © Facebook / Νίκος Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς: Το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη - Επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επέστρεψε σήμερα (23/8) στα καθήκοντά του, μία εβδομάδα μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο «Αγία Όλγα». 

Με ένα μήνυμά του στο Facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έστειλε το μήνυμά του για την επιστροφή στο γραφείο, μετά την περιπέτεια της υγείας του. 

«Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

xardalias.jpg

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» με ισχαιμικό επεισόδιο την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021. Ο υφυπουργός υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση 2 στεντ και παρέμεινε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για παρακολούθηση. Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ακολούθησε τη σύσταση των γιατρών για ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ