- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη
«Επανόρθωση, αλλιώς προσφυγή στη Δικαιοσύνη»
Με νέο εξώδικο απάντησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη αναφορικά με τη σχέση της με γαλλική εταιρεία.
Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, με το νέο εξώδικο, ζητάει την αφαίρεση των ψευδών, προσβλητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων αλλά και άμεση επανόρθωση, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στα Δικαιοσύνη.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα του Κώστα Βαξεβάνη στο documentonews αναφορικά με τη σχέση της με γαλλική εταιρεία αναληθή, καθώς έχει παραιτηθεί από τη διαχείρισή της εν λόγω εταιρείας από τις 3 Αυγούστου 2016.
Τι αναφέρει στο εξώδικο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη
Μεταξύ άλλων στο εξώδικο που έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη αναφέρει:
«Στο από 25 Ιουλίου 2021 κείμενό σας, το οποίο δημοσιεύθηκε όχι μόνο στην εφημερίδα Documento, αλλά και στον ιστότοπο documentonews επιχειρείτε για μία ακόμα φορά να υποστηρίξετε το νέο σας κατασκεύασμα, ότι δήθεν εγώ παρέμεινα διαχειρίστρια της γαλλικής εταιρείας, στην οποία συμμετείχα και ότι ουδέποτε μεταβίβασα τις μετοχές, που διατηρούσα, στην ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να με κατηγορήσετε ότι δήθεν υπέβαλα ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης («πόθεν έσχες»), στην οποία δε συμπεριέλαβα τις επίμαχες μετοχές.
Το τελευταίο αυτό δημοσίευμα αποτελεί συνέχεια μόνο του πολέμου λάσπης, που έχετε κηρύξει σε βάρος εμού και του συζύγου μου επικαλούμενοι έγγραφα, τα οποία για πολλοστή φορά αναγνώσετε επιλεκτικά και ερμηνεύετε κατά το δοκούν.
Ωστόσο όπως καλά γνωρίζετε, το περιεχόμενο των ως άνω δημοσιευμάτων ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και στοχεύει στην πολιτική υποβάθμιση του συζύγου μου δια του προσωπικού διασυρμού μου.
Επειδή δεν πρόκειται να επιτρέψω να με διασύρετε προσωπικά μέσω προσβλητικών και ψευδών αναφορών και να προβαίνετε συστηματικά στην σπίλωση της προσωπικότητας μου μέσω αναπαραγωγής ψευδών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών, όπως αυτών που ανερυθρίαστα διαδώσατε με τα παρακάτω δημοσιεύματα...
Να απόσχετε άμεσα και δια παντός από οποιαδίποτε παρεμφερή αναφορά στο πρόσωπό μου και από οποιαδήποτε εκ νέου διάδοση προσβλητικών και διαφημιστικών ισχυρισμών σε βάρος της προσωπικότητάς μου.
Να προβείτε άμεσα σε επανόρθωση της προσβολής μου, φροντίζοντας αμελλητί, μετά τη λήψη της παρούσας, για την αφαίρεση των ανωτέρω ψευδών, προσβλητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων τόσο από το διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας σας, όσο και από τους λογαριασμούς που διατηρείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.
Να δημοσιεύσετε επανορθωτικό κείμενο...
Αλλιώς, σας δηλώνω, επιφυλασσόμενη παντός νόμιμου δικαιώματός μου, ότι θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια, προς υπεράσπιση της τιμής, της ακεραιότητας, του κύρους και της αξιοπιστίας μου και αποκατάσταση της βλάβης που έχω υποστεί και θα υποστώ από την προσβλητική σας συμπεριφορά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει εκτεταμένο πρόβλημα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Η τουρκική κυβέρνηση καταθέτει νομοσχέδιο για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών σε περιοχές του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου
Νέες παρεμβάσεις σε υγεία, πολιτική προστασία, καθαριότητα, ενέργεια και διαστημικές υποδομές
Τι ανακοίνωσε για το ταμείο καινοτομίας για νέα φάρμακα
Κίνητρα για βελτίωση της παραγωγικότητας και πιο δίκαιη διάχυση του πλούτου
Συζήτηση με επίκεντρο τη Χάλκη, τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής και τις εξελίξεις στην ορθοδοξία
«Εξετάσθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας του πορτογαλικού με το ελληνικό αμυντικό οικοσύστημα», δήλωσε ο υπουργός
Η απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού στις επίκαιρες ερωτήσεις του ΠΑΣΟΚ
Όσα τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενόψει του F4 της Αθήνας
Η έναρξη της διαδικασίας έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2026,
O Οικουμενικός Πατριάρχης προέτρεψε τους μαθητές να ενστερνιστούν τις πνευματικές αξίες
Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους σε συνέντευξή του
Με κανόνες, ασφάλεια και σεβασμό στον δημόσιο χώρο, σύμφωνα με την «Αθήνα Ψηλά»
«Ζούμε για να δουλεύουμε ή δουλεύουμε για να ζούμε;»
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ
Το ινστιτούτο, οι πόροι του και η δωρεάν ψυχαγωγία
Υποχρεωτική η ασφάλιση και για τα ενοικιαζόμενα
«Διαρκώς κάνουμε αξιολογήσεις κατόπιν εορτής»
Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της ΕΕ ως προς την αναλογία κατώτατου προς μέσο μισθό – Πώς το «διαβάζει» αυτό το ΚΕΦΙΜ
Τι είπε για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.