Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη αύριο (27/7) στο Μέγαρο Μαξίμου

Με φόντο τις εξαγγελίες Ερντογάν για τα Βαρώσια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασίαδης, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασίαδης, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη © EUROKINISSI

Κυριάκος Μητσοτάκης - Νίκος Αναστασιάδης: Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν την τριμερή Σύνοδο - Λίγες μέρες μετά τις εξαγγελίες στα Βαρώσια.

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν αύριο, Τρίτη (27/7) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, λίγες ημέρες μετά τις προκλητικές εξαγγελίες του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τα Βαρώσια, που προκάλεσαν διεθνείς αντιδράσεις

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Στο Ζάππειο η τριμερής σύνοδος Ελλάδας - Κύπρου - Ιορδανίας

Ο Νίκος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει στις εργασίες της τριμερούς Συνόδου Ελλάδας- Κύπρου- Ιορδανίας που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Την τριμερή Σύνοδο, στην οποία θα πάρουν, επίσης, μέρος ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απασχολήσουν, ανάμεσα σε άλλα, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και στην Ανατολική Μεσόγειο, ενεργειακά ζητήματα, το μεταναστευτικό και οι προσπάθειες για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η τριμερής Σύνοδος θα αρχίσει τις εργασίες της στις 12.15 μμ της 28ης Ιουλίου και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας. Στη Σύνοδο θα συμμετέχουν, επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, η υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Νατάσα Πηλείδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος.

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή των Ελλήνων. Το βράδυ της 28ης Ιουλίου, ο κ. Αναστασιάδης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΗΕΡΑ, στο πλαίσιο του 99ου Συνεδρίου της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ