Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης - Εμβολιασμός 25-29: Κλείστε τα ραντεβού σας

Η ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες 25-29 ετών να κλείσουν τα ραντεβού τους για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Άνοιξε από χθες τα ξημερώματα η πλατφόρμα των ραντεβού για όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια για τις ηλικίες 25-29, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη νέα διεύρυνση στα ραντεβού με όλα τα εμβόλια σε μία ακόμα ηλικιακή ομάδα.

«Το εμβόλιο προστατεύει εμάς, τους αγαπημένους μας, όλη την κοινωνία», σημειώνει στην ίδια ανάρτηση ο πρωθυπουργό παρακινώντας τους πολίτες να κλείσουν το ραντεβού τους στο emvolio.gov.gr.

Σημειώνεται ότι αναμένεται το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους 18 -24 ετών. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, το 23,7% των Ελλήνων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Τέλος Ιουνίου ο κατ' οίκον εμβολιασμός με Johnson and Johnson

Στο τέλος Ιουνίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων πολιτών, ο οποίος θα γίνει με τη συμμετοχή ιδιωτών γιατρών και θα χρησιμοποιηθεί γι' αυτόν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson, όπως είπε στην καθιερωμένη ενημέρωση του στο Υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας.

]Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ