- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης είναι αναποτελεσματικός και κουραστικός
«Θέλει να κρύψει την ατομική ευθύνη του ιδίου και των υπουργών του»
ΣΥΡΙΖΑ: Πώς σχολιάζει το κόμμα τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Alpha.
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολιάζει τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον ότι «θέλει να κρύψει την ατομική ευθύνη του ιδίου και των υπουργών του», ενώ τον χαρακτηρίζει «αναποτελεσματικό και κουραστικό».
Αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει τον εαυτό του καθημερινά σε πανελλήνια μετάδοση. Έτσι και στη σημερινή του συνέντευξη μας είπε ότι έχει κάνει τα πάντα τέλεια στην πανδημία, παρά το γεγονός ότι είναι εκτός ελέγχου μετά από 6 μήνες lockdown».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «υιοθέτησε επίσης όσα μέχρι χθες απέρριπτε, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε άνοιγμα της εστίασης ως μέσο αποσυμφόρησης των πλατειών. Επέμεινε στην άρνηση ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους με πρόβλεψη διαγραφής μέρους του, επέμεινε στην άρνηση ρευστότητας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και στρώνει το έδαφος για χιλιάδες λουκέτα και αθρόες απολύσεις με τη λήξη των ανεπαρκών μέτρων στήριξης. Το χειρότερο ωστόσο, ήταν ότι είπε με θράσος πως θέλει να μειώσει τις ανισότητες, την ώρα που το μόνο που μειώνει είναι τα δικαιώματα των εργαζομένων, τους μισθούς τους μέσα από την κατάργηση του 8ώρου, των συλλογικών συμβάσεων, τις απλήρωτες υπερωρίες και φυσικά τη φορολογία στοχευμένα κυρίως για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους».
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙ ΖΑ αναφέρεται και στο ζήτημα της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων: «Όσο για την Επιτροπή λοιμωξιολόγων, αφού ισχυρίζεται πως 95 στις 100 φορές συντάσσεται με τις εισηγήσεις τους, αντί να νομοθετεί την ασυλία τους και την απαγόρευση κλήσης τους ως μάρτυρες σε οποιαδήποτε διερεύνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, τι φοβάται και επιμένει να αρνείται να δώσει τα πρακτικά στη δημοσιότητα; Η απάντηση είναι απλή: Θέλει να κρύψει την “ατομική ευθύνηˮ του ίδιου και των υπουργών του».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
«Μετρό με Τσίπρα - Μετρό με Μητσοτάκη»: Η φωτογραφία που ανέβασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το ΚΑΤ θα το παραδώσω στον διάδοχό μου εντελώς καινούργιο», ανέφερε υπουργός Υγείας
«Συνεχίζουμε με ακόμη πιο στοχευμένες παρεμβάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος», τόνισε ο Περιφερειάρχης
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
«Η Κοζάνη αποκτά ένα νέο νοσοκομείο-κόσμημα» - Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου
«Έχουμε στραφεί στις ΑΠΕ και στο φυσικό αέριο»
«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει πλέον να απαντήσει καθαρά»
«Εγώ δεν τον είπα παλιόπαδο, τον είπα καλόπαιδο»
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το σχέδιο 10+1 σημείων του κόμματος για το ιδιωτικό χρέος
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.