- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας - Ενόργανη: Να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες
«Ανάγκη εξυγίανσης του χώρου του αθλητισμού»
Τσίπρας: Να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για κακοποίηση αθλητών στην ενόργανη γυμναστική.
Στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής, στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν κάνει για κακοποίηση και ακραία βίαιες συμπεριφορές προπονητών επί σειρά ετών, δήλωσε ότι βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε μαζί τους σήμερα.
«Όλα όσα περιγράφετε πραγματικά είναι συγκλονιστικά και όλα όσα καταγγέλλονται πιστεύω βαθιά ότι πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος, να αποδοθούν ευθύνες», σημείωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου περιέγραφαν όλα τα περιστατικά κακοποίησης. «Διάβασα την επιστολή σας προς την ΠτΔ και πραγματικά είναι όλα όσα περιγράφονται πολύ θλιβερά και με συγκλόνισαν κι εμένα και όλους όσοι τα διαβάσαμε», ανέφερε. Υπογράμμισε δε ότι πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν, «εξίσου κρίσιμο είναι από εδώ και στο εξής η νεότερη γενιά παιδιών, αθλητών σε αυτή την τρυφερή ηλικία να μη μισήσει τον αθλητισμό. Να τον αγαπήσει, γιατί εκτός από το να αγωνίζεσαι για να βγεις πρώτος έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, η αξία του να αγωνίζεσαι».
«Ανάγκη εξυγίανσης του χώρου του αθλητισμού»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε την αναγκαιότητα εξυγίανσης του χώρου του αθλητισμού από τέτοια φαινόμενα. «Νομίζω ότι η εξυγίανση του χώρου του αθλητισμού και η καταπολέμηση κάθε φαινομένου εξουσιαστικής βίας απαιτεί τη συνευθύνη όλων μας και απαιτεί λήψη μέτρων πρωτίστως από την Πολιτεία», τόνισε.
Χαρακτήρισε αξιέπαινη την προσπάθεια που κάνουν οι αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής και κάλεσε τους αθλητές να προτείνουν τρόπους και μέτρα «ώστε να αντιμετωπιστεί από εδώ και στο εξής η θλιβερή αυτή κατάσταση και να μπει ένα τέλος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.