- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας - Ενόργανη: Να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες
«Ανάγκη εξυγίανσης του χώρου του αθλητισμού»
Τσίπρας: Να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για κακοποίηση αθλητών στην ενόργανη γυμναστική.
Στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής, στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν κάνει για κακοποίηση και ακραία βίαιες συμπεριφορές προπονητών επί σειρά ετών, δήλωσε ότι βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε μαζί τους σήμερα.
«Όλα όσα περιγράφετε πραγματικά είναι συγκλονιστικά και όλα όσα καταγγέλλονται πιστεύω βαθιά ότι πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος, να αποδοθούν ευθύνες», σημείωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου περιέγραφαν όλα τα περιστατικά κακοποίησης. «Διάβασα την επιστολή σας προς την ΠτΔ και πραγματικά είναι όλα όσα περιγράφονται πολύ θλιβερά και με συγκλόνισαν κι εμένα και όλους όσοι τα διαβάσαμε», ανέφερε. Υπογράμμισε δε ότι πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν, «εξίσου κρίσιμο είναι από εδώ και στο εξής η νεότερη γενιά παιδιών, αθλητών σε αυτή την τρυφερή ηλικία να μη μισήσει τον αθλητισμό. Να τον αγαπήσει, γιατί εκτός από το να αγωνίζεσαι για να βγεις πρώτος έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, η αξία του να αγωνίζεσαι».
«Ανάγκη εξυγίανσης του χώρου του αθλητισμού»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε την αναγκαιότητα εξυγίανσης του χώρου του αθλητισμού από τέτοια φαινόμενα. «Νομίζω ότι η εξυγίανση του χώρου του αθλητισμού και η καταπολέμηση κάθε φαινομένου εξουσιαστικής βίας απαιτεί τη συνευθύνη όλων μας και απαιτεί λήψη μέτρων πρωτίστως από την Πολιτεία», τόνισε.
Χαρακτήρισε αξιέπαινη την προσπάθεια που κάνουν οι αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής και κάλεσε τους αθλητές να προτείνουν τρόπους και μέτρα «ώστε να αντιμετωπιστεί από εδώ και στο εξής η θλιβερή αυτή κατάσταση και να μπει ένα τέλος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.