- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πελώνη - Self test: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μόνος του μια ιστορία
Η νέα ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου
Αρτιστοτελία Πελώνη για ΣΥΡΙΖΑ και self test: «Κατασκεύασε μια ιστορία - Αντί να ζητήσει συγγνώμη, ζητάει και τα ρέστα».
Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αρτιστοτελία Πελώνη, για την ανακοίνωσή του σχετικά με τα self tests. Σε νέα της ανακοίνωση με αφορμή τον διαγωνισμό για την προμήθεια των self test, η κα Πελώνη τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μια ιστορία για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό και τώρα κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καν υποβάλει προσφορά.
«Θα μπορούσε να μιλήσει για «αστοχία», όπως έκανε βουλευτής του. Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα», καταλήγει η κ. Πελώνη.
Η νέα ανακοίνωση Πελώνη
Μια λέξη μόνο: Ντροπή. Αν και αυτή δεν σημαίνει τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν σημαίνει και η λέξη υπευθυνότητα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μόνος του μια ιστορία πετώντας ψέματα και λάσπη για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για απευθείας ανάθεση για τα self test στην εταιρεία Siemens. Σήμερα που η πραγματικότητα τον διαψεύδει, καθώς όπως προκύπτει, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε καν προσφορά γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί, προσποιείται ότι δεν κατάλαβε.
Θα μπορούσε να μιλήσει για «αστοχία», όπως έκανε βουλευτής του. Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα.
Ζαχαριάδης: Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ
Θέση για το ζήτημα πήρε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε, «θέσαμε κάποια ερωτήματα για το ζήτημα των τεστ. Πρώτον αυτό που λένε οι επιστήμονες, κατά πόσο είναι αποτελεσματικά και δεύτερον ποιος θα πάρει την ανάθεση/ Δεν κατέβηκε η εταιρεία, αυτό κρίνεται κατά πόσο ήταν εύστοχο ή όχι, αλλά δεν ήταν το μείζον ζήτημα. ΟΚ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό. Αλλάζει η ζωή των ανθρώπων που αναμένουν να μπουν στην εντατική και δεν έχουν; Αλλάζει η ιχνηλάτηση της πανδημίας;», είπε ο κ. Ζαχαριάδης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε απαντήσεις και στην κριτική που δέχθηκε επειδή παρομοίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Mr Bean. Υποστήριξε ότι η ανάρτησή του δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξήγησε ότι θεωρεί πως η εικόνα αυτή του πρωθυπουργού προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών και ο ίδιος έκανε έναν παραλληλισμό με τον γνωστό και πετυχημένο κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ποτέ δεν έχει μιλήσει υβριστικά σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο. Τόνισε παράλληλα, πως «προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη».
Σύμφωνα με τον ίδιο η όξυνση αυτής της παρεξήγησης, οφείλεται στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο twitter. Άφησε δε αιχμές, λέγοντας ότι προσπαθώντας να γίνει αρεστός στο Μαξίμου χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο. Πρόσθεσε, πως «αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο». Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, λέγοντας ότι η κριτική αφορούσε αποκλειστικά την πολιτική της κυβέρνησης
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.