- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ΚΚΕ ξεκινάει «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ
Κάνει λόγο για λογοκρισία μετά το επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη
Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το ΚΚΕ ενημέρωσε ότι ξεκινάει «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ.
Το ΚΚΕ ενημέρωσε ότι ξεκινάει «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ μετά το περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη. Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: «Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές».
Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές.
— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) March 10, 2021
Το επεισόδιο μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Οικονόμου
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη σημερινή εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, έκανε αναφορά σε βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο δείχνει αστυνομικούς της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» να φωνάζουν «πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε», αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου του από ομάδα διαδηλωτών.
Ο κ. Οικονόμου παρενέβη λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει να ακουστούν αυτά τα πράγματα στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση ανάμεσα στους δύο και η συζήτηση να διακοπεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Yπέρ» και για τα τρία αιτήματα, τάχθηκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στη δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Λασκαρίδη
«Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας μου»
Τι είπε για Σαμαρά και εκλογές
«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όλα είναι νόμιμα», φέρεται να δήλωσε ο πρώην Επίτροπος
Τι ανέφερε ο υπουργός Άμυνας για την κλιματική αλλαγή
Δριμεία επίθεση από το ΠΑΣΟΚ
Στόχος η τελική συμφωνία εντός 60 ημερών
Δρομολογούνται βελτιώσεις και νέα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Πότε μια μεταφορά χρημάτων θεωρείται δωρεά και φορολογείται
Τα κριτήρια και οι «κόφτες»
Την επιθυμία του να είναι επιμελής «στις απαιτήσεις του νησιού και των κατοίκων», εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Σινάνης.
Πώς διαμορφώνεται η τιμή ανά κιλό
Οι τιμές είναι εκεί που είναι γιατί είμαστε πρόθυμοι να αγοράσουμε σε αυτές τις τιμές
Στο Growthfund Investor Summit 2026 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Καταδικάστηκαν και οι Σταυριανουδάκης, Θεοδωρόπουλος και Κορομηλάς
Ποιοι πληρώνονται πρώτοι και ποιοι τελευταίοι αυτήν την εβδομάδα
«Τα Προσφυγικά δεν θα γίνουν real estate. Δεν θα παραδοθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής
Πώς μπορείτε να «κλειδώσετε» μεγαλύτερο voucher
Στόχος η αποκατάσταση ζημιών και η επαναλειτουργία κρίσιμων δικτύων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.