- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σακελλαροπούλου: Τηλεφωνική επικοινωνία με διοικητές νοσοκομείων
Με τον διοικητή του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, τη διοικήτρια του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» και τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους διοικητές του Ιπποκράτειου, του «Παπανικολάου» και του ΑΧΕΠΑ είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον διοικητή του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Νίκο Αντωνάκη, τη διοικήτρια του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» Μαρία Γιογκατζή και τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης, αλλά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Οι τρεις διοικητές εξέθεσαν στην κυρία Σακελλαροπούλου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της εξαιρετικής συνθήκης της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη συμπαράστασή της και ζήτησε από τους τρεις διοικητές να μεταφέρουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τις θερμές ευχαριστίες της και την αμέριστη αλληλεγγύη της στο δύσκολο και πολύτιμο έργο τους.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.