Πολιτικη & Οικονομια

Εξηγήσεις Πολάκη στο κόμμα για το τραπέζωμα & «όλα πρίμα»

Η νέα ανάρτηση στο instagram του πρώην αναπληρωτή υπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης © instagram

Την πόρτα της Κουμουνδούρου πέρασε ο Παύλος Πολάκης και έδωσε εξηγήσεις για το τραπέζωμα εν μέσω lockdown

Εξηγήσεις έδωσε σήμερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή το τραπέζωμα στα Χανιά με άλλα έξι άτομα εν μέσω lockdown. Ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με τον Γραμματέα της ΚΕ Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, τα δύο κορυφαία στελέχη, που συνθέτουν την Επιτροπή Δεοντολογίας

Στην συνέχεια έκανε και ανάρτηση ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα και τις ευχές του καθησυχάζοντας τους με την φράση: «Όλα πρίμα».

 

Μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα ,σας ευχαριστώ όλους... ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ..... ΥΓ η φωτογραφία με την Ολγα είναι από πέρυσι το καλοκαίρι στην κρητη ,μην έχουμε κάνα θέμα πάλι....?

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Όπως σημείωναν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορονοϊού, εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης».

Υπενθυμίζεται ότι πολιτική θύελλα ξέσπασε σε κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση μετά την πρόσφατη ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος εν μέσω καραντίνας δημοσίευσε στα social media φωτογραφία από «τσιμπούσι» σε σπίτι φίλων, στο οποίο συμμετέχουν 8 άτομα.

 

Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

 

Ακολούθησε ανακοίνωση της ΝΔ: «Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν κριτική στον πρώην αναπληρωτή υπουργό. 

Αργότερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για αρνητική κίνηση, αλλά κάλυψε εμφανέστατα τον κ. Πολάκη, λέγοντας ότι έκανε τεστ κ.λπ. και προσπαθώντας να υποστηρίξει ότι έκανε λάθος που ανάρτησε φωτογραφία στο facebook, όχι όμως και που έτρωγε με φίλους του χωρίς να τηρεί ούτε καν τις αποστάσεις.

Στη συνέχεια, έπειτα από ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων με τους στενούς συνεργάτες του, που κράτησε μέχρι πολύ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τελικά το πράσινο φως προκειμένου ο Παύλος Πολάκης να κληθεί από την Ολγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και να δώσει εξηγήσεις για την προβληματική συμπεριφορά του στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ