- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κυριάκος παίζει monopoly σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για πτωχευτικό νόμο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για «νέα πολιτική αθλιότητα»
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε σποτ για το νέο πτωχευτικό νόμο, με τον «πρωταγωνιστή» Κυριάκο να παίζει monopoly και να χάνει το σπίτι του, προκαλώντας την αντίδραση Πέτσα.
Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχευτικό νόμο και την πρώτη κατοικία, στο οποίο ο... Κυριάκος παίζει monopoly.
«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Το νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι», δείχνει τον... Κυριάκο να παίζει monopoly και περιγράφει -σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- τι θα πάθει με το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή (σ.σ. χάνει την πρώτη κατοικία). Στο τέλος του βίντεο επισημαίνεται: «Ο Κυριάκος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε. Ο Κυριάκος είσαι εσύ». Κατά τη διάρκεια του βίντεο υπάρχουν ξεκάθαρες αιχμές για τα δάνεια ύψους 300 εκατ. ευρώ της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25.000 πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».
Και καταλήγει ο κ. Πέτσας στην οργισμένη δήλωσή του μετά το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχευτικό νόμο και τα υπονοούμενα που αφήνει για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια, τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».
Με τον νέο πτωχευτικό νόμο, φυσικά πρόσωπα μπορούν να οδηγηθούν σε πτώχευση και εκποίηση της περιουσίας τους για χρέη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι καταργείται για πρώτη φορά η προστασία της πρώτης κατοικίας.
Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχευτικό νόμο και την πρώτη κατοικία:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης ανέλυσε τη στρατηγική κατά της παραπληροφόρησης στο Φόρουμ Δελφών
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.