- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η κόκκινη γραμμή 483
Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, πια. Και ο Απόστολος Γκλέτσος δημιουργεί με ζεϊμπεκιές νέο κόμμα. «Τελεία».
Οι σκέψεις του Ρεπόρτερ της Athens Voice.
Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, πια. Και ο Απόστολος Γκλέτσος δημιουργεί με ζεϊμπεκιές νέο κόμμα. «Τελεία».
Βουλευτής της ΝΔ θύμιζε πως οι επιλογές Κουμουτσάκου, Σπηλιωτόπουλου, Ιωαννίδη ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού. «Ό,τι επέλεξε, πάτωσε» είπε ο βουλευτής, που προβλέπει εξελίξεις εντός ΝΔ.
Μητρόπουλος, Τσουκαλάς και άλλοι ΠΑΣΟΚογενείς είναι έτοιμοι να σηκώσουν τη συζήτηση εντός ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, για τις στενά κομματικές επιλογές υποψηφίων στις περιφέρειες.
Γιατί σιωπά ο Π. Λαφαζάνης; Η λακωνική του παρουσία στοMega –και η... αφωνία του παρόντος του Γ. Μηλιού– θεωρείται κακό μετεκλογικό σημάδι στην Κουμουνδούρου.
Σκληρή στάση του Γ. Κουμουτσάκου το βράδυ των εκλογών. Δεν υιοθέτησε τις παροτρύνσεις του Μαξίμου να κάνει κίνηση αβροφροσύνης προς τον Γ. Σγουρό.
Κρατά και αυτός «λογαριασμό» για το Μαξίμου, μόλις κλείσουν οι κάλπες. Φρικτά παράπονα για (μη) στήριξη.
Έχει άδικο; Σχεδόν κανένας βουλευτής της ΝΔ –πλην του Γ. Βλάχου στο υπόλοιπο Αττικής– δεν έσπευσε για βοήθεια του Γ. Κουμουτσάκου.
Την Παρασκευή στο Μαξίμου, επικράτησε πανικός από δημοσκοπικές μετρήσεις της τελευταίας στιγμής και την... πτώση του Χρηματιστηρίου.
Μεταξύ άλλων, αποφάσισαν –ελέω ΣΥΡΙΖΑ– να δώσουν άφθονο ραδιοτηλεοπτικό χρόνο στα μικρότερα κόμματα για να υπάρξει ένα μωσαϊκό προσώπων και απόψεων.
Τα μικρότερα κόμματα –όλα!– διαπίστωναν αίφνης ότι ο χρόνος που τους παραχωρούσε η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα ήταν αδύνατο να τον καταναλώσουν...
Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Άρειος Πάγος απέρριπτε την πρόταση του συνδυασμού «Γέφυρες» για ισοκατανομή του τηλεοπτικού χρόνου. Μύλος.
Για το δεύτερο γύρο των εκλογών ταξιδεύει στα Χανιά ο επίτιμος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Δεν το βάζει κάτω.
Εκνευρισμός από την Ντόρα Μπακογιάννη γιατί κάποιοι στη ΝΔ της «χρέωναν» υπόγεια στήριξη της Ρ. Δούρου.
Στην Κουμουνδούρου καταγράφουν μια συστηματική προσπάθεια του ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες να καταψηφιστούν οι υποστηριζόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στο β΄ γύρο.
Η «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει άνευ όρων τους υποψήφιους του ΚΚΕ στο δεύτερο γύρο δεν είχε αντίκρισμα...
«Μετά τις εκλογές του 2012 δεν έχουμε κάποιες “κολόνες” να πιαστούμε» είπε ο διευθύνων της MARC Θ. Γεράκης, για να εξηγήσει τα ανεξήγητα στις αστοχίες των γκάλοπ.
Θυμηθείτε αυτό: Η απόσταση ανάμεσα στη νίκη και την ήττα είναι ελάχιστη – για όλα τα κόμματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.