Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ: Εκτός πραγματικότητας το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2021

«Κρούουμε για άλλη μια φορά το καμπανάκι του κινδύνου»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνημα Αλλαγής - ΚΙΝΑΛ
Κίνημα Αλλαγής - ΚΙΝΑΛ © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2021, που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση, είναι έωλο και εκτός πραγματικότητας, σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ.

«Απόλυτα εκτός πραγματικότητας και έωλο ως προς τις εκτιμήσεις του είναι το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2021, που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών του κόμματος.

Όπως επισημαίνει, «φέτος θα έχουμε ύφεση που θα αγγίξει διψήφιο νούμερο. Με αποτέλεσμα την διόγκωση της ανεργίας, την μείωση των εισοδημάτων, τον κίνδυνο λουκέτων για τους μικρομεσαίους, την αύξηση των κόκκινων δανείων», ενώ χαρακτηρίζει «"θαύμα" το γεγονός πώς με τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές από την κυβέρνηση, προβλέπεται ανάπτυξη 7,5% το 2021 (!!). Υποτιμούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

Προσθέτει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο, πλήρες και υλοποιήσιμο σχέδιο για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων και από το προσχέδιο απουσιάζουν οι δημόσιες επενδύσεις που θα στηρίζουν την ανάπτυξη και τις δοκιμαζόμενες υποδομές της υγείας, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος.

«Κρούουμε για άλλη μια φορά το καμπανάκι του κινδύνου.Επιμένουμε στις προτάσεις μας για τη νέα αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και η ελληνική κοινωνία», καταλήγει ο Τομέας Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ
Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ

Στόχος η εκπαίδευση γονέων για την προστασία των ανηλίκων από εθιστικές συμπεριφορές, τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε
Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε

Η κρίση των θεσμών στις σύγχρονες δημοκρατίες, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY