- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Το lockdown δεν θα γίνει ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο
«Αν ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, στο τέλος όλοι μαζί θα καταστραφούμε»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «το lockdown δεν θα γίνει ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο». - «Εάν τηρούμε τα μέτρα, όλα θα πάνε καλά».
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «το lockdown δεν θα γίνει ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο».
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο OPEN, «δίνουμε μάχη να το αποφύγουμε, έχοντας πλήρη επίγνωση της ζημίας που θα προκαλούσε στην ελληνική οικονομία, είναι η τελευταία λύση».
Ο υπουργός σχολιάζοντας την επικαιρότητα σημείωσε ότι «η Ελλάδα παραμένει σε καλύτερη μοίρα απ' ότι άλλες χώρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Είναι κάτι πολύτιμο που μπορεί να χαθεί ανά πάσα στιγμή. Αν ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, στο τέλος όλοι μαζί θα καταστραφούμε» και συνέχισε «χρειάζεται λιγότερη γκρίνια και περισσότερη υπομονή. Είμαστε όλοι περισσότερο κουρασμένοι από τον Μάρτιο. Εάν τηρούμε τα μέτρα, όλα θα πάνε καλά».
Διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό
Μήνυμα στους πολίτες σχετικά με τον κορωνοϊό θα απευθύνει σήμερα στις έξι το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Δεν θα ανακοινώσει lockdown, ούτε νέα μέτρα είπε ο κ. Πέτσας αλλά θα περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες ώστε να μην χειροτερέψει η κατάσταση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός δεν θα αναγγείλει lockdown ούτε και νέα μέτρα αλλά θα ζητήσει από τους πολίτες να προσέχουν και να τηρούν πιστά τα μέτρα.
Θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει τα 1.600 κρούσματα ημερησίως είπε ο κ. Πέτσας αλλά χάρις στα μέτρα που έχουν ληφθεί έχουμε σταθεροποιηθεί στα 350 κρούσματα.
Η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στην Ελλάδα να μην οδηγεί σε εφησυχασμό, είπε και είπε ακόμα ότι τα μέτρα καθορίζονται από την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων. Τα κρούσματα παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τον Ιούλιο έχουν σταθεροποιηθεί αλλά είναι υψηλά ειδικά στην Αττική.
Μέσα στην ημέρα αναμένονται ανακοινώσεις για αύξηση του στόλου των λεωφορείων για να μην υπάρχει συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.