- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε καραντίνα βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά από επαφή του με ισραηλινό επιχειρηματία που βρέθηκε θετικός - Βολές κατά Κρέτσου για το σχόλιό του στο Twitter.
«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς την Πέμπτη ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.
Την Τετάρτη απόγευμα ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης είχαν συνάντηση με Ισραηλινό επενδυτή. Την Πέμπτη το πρωί ο Ισραηλινός ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός την ώρα που ετοιμάζονταν να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Ακύρωσαν τα πάντα εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα, και μπήκαν σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ.
«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό. Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός», εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.
«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μας το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός.
«Ο ιός υπάρχει. Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο σχόλιο του Λευτέρη Κρέτσου στο Twitter («Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα), ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Τσίπρα, έκανε λόγο για «ντροπιαστική ανάρτηση».
«Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στην «καρδιά» της αεροπυρόσβεσης
Υπογράμμισε δε ότι «αυτή ακριβώς η πολιτική είναι δείγμα λαϊκισμού»
Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο MiCA ενισχύει την εποπτεία, τη διαφάνεια και την προστασία των επενδυτών
Με αφορμή την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.