- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το post της ημέρας: Μαρία Νούλια
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Το Post της Ημέρας: Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν συζητήσεις στα social media καθημερινά στο athensvoice.gr.
«Έχω κουραστεί να διαβάζω όλες αυτές τις "παραφιλολογίες" για τη ΜΗ χρήση μάσκας από τα παιδιά και νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ στο θέμα, μιας και το έχω ζήσει από πρώτο χέρι... Όταν ο γιος μου νοσούσε από λευχαιμία και καθ' όλη την προετοιμασία για την Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ η σκέψη της ΜΗ χρήσης μάσκας από τον ίδιο η από εμάς! Στην τρυφερή ηλικία των 4αρων ΕΠΡΕΠΕ να φοράει αυτό που κάποιοι αποκαλείτε "φίμωτρο", για ώρες!!! Ημέρες!!! Νύχτες!!! Μήνες!!! Χρόνια!!!! Χωρίς να παραπονεθεί, χωρίς να σκεφτεί καν αν τον ενοχλεί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ! Και όταν έπρεπε να την βγάλει για να φάει η να κοιμηθεί, την μάσκα φορούσαμε όλοι εμείς!!!! Ακόμα και όταν κοιμόμασταν!!! Το να κρατήσουμε το παιδί μας προστατευμένο από παντός είδους μικρόβιο η ιό ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!! Ακόμα και τώρα που πέρασαν τα χρόνια και ο μικρός μας ήρωας και νικητής μεγάλωσε, όταν πηγαίνουμε για τις καθιερωμένες μας εξετάσεις, από σεβασμό και καθήκον να προστατεύσουμε τα παιδιά που νοσούν τώρα, φοράμε μάσκα! Όλη η οικογένεια! Για όσες ώρες απαιτηθεί!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ λίγο όλοι εσείς στον μικρό Λάμπρο και στον κάθε "Λάμπρο" που έδωσε η δίνει αγώνα ζωής, όταν ρωτάει: "Μαμά γτ όλοι τσακώνονται για τη μάσκα? Εμάς τα παιδιά που την φοράμε χρόνια, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ "ΔΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?"..»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H αναφορά στο ουκρανικό drone που έφτασε στη Λευκάδα
Η ανακοίνωση του Παρατηρητήριου fake news της Νέας Δημοκρατίας
Yποστηρίζοντας ότι την ίδια ώρα όφειλε να παραστεί σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου o πρωθυπουργός
Πώς αιτιολόγησε την απόφαση του
«Σε λίγα χρόνια η κατάσταση στον τομέα της Δικαιοσύνης δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε σήμερα», δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης
Οι λόγοι που επικαλούνται
«Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας», δηλώνει η υφυπουργός, Άννα Ευθυμίου
Στόχος η έναρξη λειτουργίας της εντός Ιουλίου
Αναδεικνύονται οι βασικές παθογένειες που παρουσιάζει η χώρα σε ζητήματα κράτος δικαίου
Στο μέτωπο των πυρκαγιών, οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολοι
Επίτροπος Μινζάτου: «Παράδειγμα για την Ευρώπη η ελληνική συμφωνία»
«Οι νέοι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη αισθάνονται ότι απειλούνται από την τεχνητή νοημοσύνη»
Τα παραπάνω θα ισχύουν και για όσους ήδη υπηρετούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου
Οι δημοφιλείς εύκολες εξαγγελίες και οι μεταρρυθμίσεις που δεν γίνονται
Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της απόφασης του Αρείου Πάγου
«Προφανώς από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα της ακρίβειας»
Δριμεία κριτική και στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο ηθοποιός και σκηνοοθέτης έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.