- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ηλίας Ψινάκης: Προθεσμία ως 8 Σεπτεμβρίου για την απολογία του
Για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Προθεσμία για τις 8 Σεπτεμβρίου ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για το Μάτι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.
Ως τις 8 Σεπτεμβρίου έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης για την απολογία του για την υπόθεση της φονικής φωτιάς στο Μάτι. Ο κ. Ψινάκης ήταν ο πρώτος από τους 20 κατηγορούμενους της υπόθεσης που κλήθηκε σε απολογία.
Ο κ. Ψινάκης προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο με τους συνηγόρους του, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή, και ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό εύλογο χρόνο ώστε να ενημερωθεί για την ογκώδη δικογραφία και να προετοιμάσει τους ισχυρισμούς του έναντι του κατηγορητηρίου που αφορά -και για τους 20 κατηγορούμενους- αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.
Αποχωρώντας από τα δικαστήρια, σε δήλωσή του, ο κ. Ψινάκης ανέφερε πως για «την τεράστια αυτή τραγωδία, που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο, πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».
Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα ρωτήθηκε εάν ο ίδιος πιστεύει πως δεν έκανε κάτι που θα έπρεπε να το είχε κάνει και απάντησε πως για αυτό θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.