- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κωνσταντινόπουλος: Χρυσή Αυγή θύμισαν οι χειρονομίες του Μάρκου
Απάντηση για το σημερινό περιστατικό στη Βουλή
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στόχος των χειρονομιών και των ύβρεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Μάρκου, απάντησε μέσω δήλωσης κάνοντας λόγο για χειρονομίες και εκφράσεις που θυμίζουν Χρυσή Αυγή.
«Τα σημερινά γεγονότα στη Βουλή με τις απρεπείς χειρονομίες και εκφράσεις του κ. Μάρκου, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προς την Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής είναι γνωστά και θυμίζουν εποχές Χρυσής Αυγής.
Η απαξιωτική έκφραση του κ. Μάρκου όταν ανακοινώθηκε ως ομιλητής ο κ. Κεγκέρογλου, έχει καταγραφεί και στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει το επεισόδιο.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφει ότι τον κατηγόρησα ως «διαπλεκόμενο»∙ αλήθεια λέει. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού ήταν Πρόεδρος στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα υπηρετεί την Κυβέρνηση της ΝΔ ως Πρόεδρος στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μέχρι και σήμερα», λέει ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνεχίζει:
«Μεγαλύτερη πολιτική διαπλοκή θα μπορούσε να υπάρξει; Πώς γίνεται να υπηρετεί τον κ. Τσίπρα στη Βουλή και τον κ. Μητσοτάκη στο ΚΕΣΥ;
Η διαφορά μας με τον κ. Μάρκου είναι ότι εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγόμενών μου, ενώ εκείνος ως γνήσιος «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» αντιστρέφει ακόμα και αυτά που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.
Υ.Γ. Γιατί η ΝΔ επί ένα χρόνο τον διατηρεί τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση αυτή είναι ένα ερώτημα προς απάντηση.
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται να μην παραιτείται ο Βουλευτής του από Πρόεδρος στο ΚΕΣΥ είναι το επόμενο ερώτημα. Παράξενες συμπτώσεις…»
Το επεισόδιο στη Βουλή
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνη όταν συνάδελφός του από το Κίνημα Αλλαγής τού είπε πως υπάρχουν «ράμματα για τη γούνα του» διότι είναι μέρος της διαπλοκής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μάρκου σχολίασε ειρωνικά την άνοδο στο βήμα του εισηγητή τυο ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, λέγοντας «τι θα πει; Τα ίδια που είπε και ο Πλεύρης».
Αμέσως αντέδρασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΚΙΝΑΛ), λέγοντάς του: «Μιλάς κι εσύ που είσαι στη διαπλοκή; Έχω ράμματα για τη γούνα σου».
Ο Μάρκου απάντησε «σας το κάναμε τον κ@@@ να», κάνοντας μάλιστα και την αντίστοιχη κίνηση. Κατά άλλη εκδοχή, είπε «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κωλ@@@ σας ανοιχτή, να».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
50.000 Εβραίοι συμπολίτες μας στοιβάχτηκαν σε βαγόνια τρένων και οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα εξόντωσης
Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου
«Την ιστορία την γράφουν όσοι παίρνουν ξεκάθαρη θέση», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας
Ισχυρή και ανθεκτική η ελληνική οικονομία με ανάπτυξη κοντά στο 2%, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλούνται να το διαγράψουν
Η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού σε επίκαιρη ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πιθανή εμπλοκή κρατικών παραγόντων στις υποκλοπές
Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
Η μαθηματική αλληλουχία της σκέψης που επιχειρεί να εξηγήσει το βαθύ περίλυπο ύφος του την ώρα που περπατά στο Σύνταγμα με το πορτρέτο του Χαμενεΐ.
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια
Ποιοι δικαιούνται ρύθμιση για πληρωμή έως 48 δόσεις
«Η παράδοση της έδρας από τον Κωνσταντινόπουλο είναι ένα δείγμα πολιτικής αξιοπρέπειας»
Η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκτη εκδήλωση του κύκλου της σειράς «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέλνει τα πρακτικά της συνεδρίασης στην Επιτροπή Δεοντολογίας
«Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Τι αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για τους λόγους διαγραφής
Με αναδρομική ισχύ το μέτρο στήριξης, ενδεικτικά παραδείγματα
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.