Θάνος Δημάδης: Απαντά με δήλωση στους ισχυρισμούς Παππά
«Θα έπρεπε να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Δικαιοσύνης και όχι να βγάζει ψευδείς ανακοινώσεις»


Με μια δήλωση του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης απαντά στους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά
Την αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη προκάλεσε η γραπτή δήλωση του Νίκου Παππά, μέσα από την οποία επιχειρεί να εμφανίσει εαυτόν θύμα σε σχέση με τις αποκαλύψεις που τον αφορούν.
Δείτε το tweet του Θανάση Δημάδη:
«Σήμερα ο Νίκος Παππάς ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα έπρεπε να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Δικαιοσύνης και όχι να βγάζει ψευδείς ανακοινώσεις εναντίον δημοσιογράφων», απαντά ο Θάνος Δημάδης από τη Νέα Υόρκη. στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νίκος Παππάς σχετικά με την δίνη των αποκαλύψεων που έχει ξεσπάσει για την δράση του ως Υπουργός την εποχή της παντοδυναμίας του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Δημάδης είχε συγκρουστεί σφόδρα με τον Νίκο Παππά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μία κόντρα που κατέληξε στη μήνυση του δημοσιογράφου κατά του πρώην Υπουργού ο οποίος επικαλέστηκε την υπουργική του ασυλία. Στην δήλωσή του, ο Θάνος Δημάδης καλεί τον Υπουργό να άρει την ασυλία του ενώ ο δημοσιογράφος ο οποίος διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ προειδοποιεί για νομικές ενέργειές του και στην Αμερική.
Ολόκληρη η δήλωση του Θάνου Δημάδη:
«Ο πρώην Υπουργός Νίκος Παππάς τολμά και απαντά βγάζοντας ανακοινώσεις σε τόσα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ στα οποία φέρεται να είναι υπόλογος για κατάχρηση της εξουσίας που του είχε εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Με την ανακοίνωσή του αμφισβητεί τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ τόσων ημερών πρώην συναδέλφων μου. Και μάλιστα φτάνει στο σημείο να με ξαναεμπλέξει σήμερα για το ρεπορτάζ που έκανα τον Σεπτέμβριο του 2016 με αποδεκτούς όρους δημοσιογραφικής έρευνας από τις αμερικανικές αρχές, αλλά όχι συμβατό με τους όρους που εφάρμοζε ο κ. Παππάς και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πληρώνοντας ή επιδοτώντας με κρατικά χρήματα δημοσιογράφους για να εξασφαλίζουν σιωπή και καλά λόγια.
»Από το 2016, κ. Παππάς κρύβεται από τη Δικαιοσύνη στη μήνυση που του έχω κάνει, παρότι θα έπρεπε να ξέρει ως "Δημοκράτης" και "Αριστερός" ότι οι πραγματικοί Δημοκράτες και οι πραγματικοί Αριστεροί δεν φοβούνται τίποτα, πόσω μάλλον την Δικαιοσύνη. Θα πρέπει να απαντήσει ο κ. Παππάς και να μας πει εάν στην ευνομούμενη από Δημοκρατία Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει άλλος Υπουργός πλην του Νίκου Παππά που να αυτοχαρακτηρίζει τα ταξίδια του ως απόρρητα εκπροσωπώντας μία ολόκληρη χώρα, όταν τα λεφτά για τα ταξίδια αυτά βγαίνουν μέσα από την τσέπη του ελληνικού λαού για να κάνει κρυφές συναντήσεις που δεν κοινοποιεί και για τις οποίες δεν λογοδοτεί στον Έλληνα πολίτη που τον πληρώνει. Τι προσπαθεί να κρύψει τόσα χρόνια ο Νίκος Παππάς ως Υπουργός με αυτές τις ενέργειές του;
»Σήμερα ο Νίκος Παππάς ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα έπρεπε να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Δικαιοσύνης και όχι να βγάζει ψευδείς ανακοινώσεις εναντίον δημοσιογράφων με τον κλασικό του τρόπο διασποράς ψευδεών ειδήσεων που εδώ στην Αμερική ονομάζεται "power harassment". Το "power harassment" δεν έχει λόγο σε μία Δημοκρατία όπου κανένας δεν επιτρέπεται να εκβιάζεται με την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Οι Δημοκρατίες θέλουν διαφάνεια και στις Δημοκρατίες η εξουσία ελέγχεται.
»Ο Νίκος Παππάς να αποποιηθεί της ασυλίας του και λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, διαφορετικά όταν χάσει την ασυλία του θα λογοδοτήσει στην Αμερικανική Δικαιοσύνη από εμένα, για να αποδειχθεί πόσο καθαρός είναι.
Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου».
Θάνος Δημάδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε φόντο τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί
Οι συζητήσεις από το ξενοδοχείο King George
Ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε την ανακοίνωση του Χρήστου Τριαντόπουλου
Το κινεζικό chatbox έχει ήδη απαγορευτεί στην Ιταλία
Διακυβεύονται πολλά επιμέρους ζητήματα, και εν γένει το φιλελεύθερο δημοκρατικό υπόδειγμα
«Όφειλε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης να είναι ο θεματοφύλακας του νόμου»
Δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας
Οι πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν διευρύνουν κατά πολύ το πλαίσιο εφαρμογής του, τονίζει ο υπουργός Οικονομικών
24ωρη λειτουργία δομής φιλοξενίας, StreetWork και τηλεφωνικού κέντρου
Στις περιοχές που επλήγησαν από την απολιγνιτοποίηση
Ξανά 160 ψήφους ο Τασούλας
«Όλα έχουν τεθεί υπόψη του ανακριτή», υπογράμμισε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η επίσημη τοποθέτησή του
Τι απαιτείται για να εκλεγεί
Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
Tι ανέφερε νωρίτερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Οκτώ μέρες μετά την αρχειοθέτηση των νέων μηνύσεων που είχαν κατατεθεί
«Τα στοιχεία μας κάνουν να είμαστε σίγουροι» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά, επισημαίνεται μεταξύ άλλων
Πού κυμάνθηκε ο μέσος μισθός στην Ελλάδα το 2024 - Όλα τα στοιχεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.