- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Άννα Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει ότι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκε δύο φορές απειλητικά εναντίον της
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Άγρια κόντρα Κωνσταντόπουλου – Παπαδοπούλου στον αέρα: Τι καταγγέλλει ότι έγινε μετά την εκπομπή
Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε τηλεοπτική συζήτηση ανάμεσα στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και την Άννα Παπαδοπούλου, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το κόμμα και ανέλαβε θέση αναπληρώτριας εκπροσώπου στην ΕΛ.Α.Σ.
Η λεκτική σύγκρουση ξεκίνησε στον αέρα της εκπομπής «Χωρίς Χρώμα» του ART TV και γρήγορα απέκτησε προσωπικό χαρακτήρα. Μετά το τέλος της εκπομπής, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ίδια η Άννα Παπαδοπούλου, η ένταση συνεχίστηκε εκτός κάμερας, με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να κινείται δύο φορές απειλητικά προς το μέρος της.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πρώην βουλευτής άσκησε κριτική στην πολιτική διαδρομή της συνομιλήτριάς του και ειδικότερα στην αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ.
«Βγάλτε τη μάσκα, σε ό,τι αφορά εσάς προσωπικά, δεν εκλεγήκατε στην Κεντρική Επιτροπή», ανέφερε μεταξύ άλλων, με την Άννα Παπαδοπούλου να απαντά: «Αφήστε με εμένα. Τιμή μου και καμάρι μου, την προοδευτική παράταξη την έχω τιμήσει».
Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να υποστηρίζει ότι η συνομιλήτριά του αλλάζει πολιτικές θέσεις ανάλογα με το πού βρίσκεται και εκείνη να του ζητά επανειλημμένα να διατηρήσει την ψυχραιμία του.
«Νομίζετε ότι λειτουργούν οι προσωπικές επιθέσεις. Εγώ τουλάχιστον έχω υπάρξει συνεπής σε αυτά που λέω», ανέφερε η Άννα Παπαδοπούλου.
«Σε τι είστε συνεπής, σε αυτά που λέγατε προσυνεδριακά ως ΠΑΣΟΚ;», απάντησε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Λίγο αργότερα, ο ίδιος απευθύνθηκε στον παρουσιαστή λέγοντας: «Άλλη φορά μη μου ξαναφέρετε στέλεχος της ΕΛ.Α.Σ. που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ».
Η Άννα Παπαδοπούλου αντέδρασε, διερωτώμενη αν θα υπήρχε αντίστοιχη συμπεριφορά απέναντι σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να απαντά ότι έχει την ίδια στάση απέναντι σε όλους όσοι αποχώρησαν από το κόμμα.
Τι καταγγέλλει ότι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες
Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, η Άννα Παπαδοπούλου προχώρησε σε δημόσια καταγγελία για όσα, όπως υποστηρίζει, ακολούθησαν στο στούντιο.
Σύμφωνα με τη δήλωσή της, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος την αποκάλεσε «σκουπίδι» και «κινήθηκε δύο φορές απειλητικά» προς το μέρος της.
«Δύο φορές αναγκάστηκα να τον ρωτήσω αν σκοπεύει να με χτυπήσει», ανέφερε.
Η ίδια ευχαρίστησε τον παριστάμενο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κτιστάκη, λέγοντας ότι προσπάθησε να την ηρεμήσει μετά το επεισόδιο.
Όπως αναφέρει ακόμη στη δήλωσή της, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επέστρεψε λίγο αργότερα και της ζήτησε συγγνώμη. Η ίδια, ωστόσο, ξεκαθάρισε: «Δεν αποδέχομαι τη συγγνώμη του».
Ζητά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η Άννα Παπαδοπούλου καλεί πλέον δημόσια το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να διαγράψει τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει καθαρή θέση. Είναι υπέρ ή κατά της βίας», αναφέρει, συνδέοντας το περιστατικό που καταγγέλλει με το ευρύτερο ζήτημα της βίας και του εκφοβισμού απέναντι στις γυναίκες.
Μέχρι στιγμής, από το υλικό που έχει δημοσιοποιηθεί δεν προκύπτει δημόσια απάντηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς για όσα φέρονται να συνέβησαν εκτός τηλεοπτικού αέρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Μετρήσιμα αποτελέσματα από τη μεταρρύθμιση του Δικαστικού Χάρτη -
Γιατί προχωρά σε έκτακτη πληρωμή ο ΟΠΕΚΑ
Ένα από τα βασικά μηνύματα της φετινής έρευνας είναι ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι προσαρμόζονται γρήγορα
Το κάλεσμα που απηύθυνε στους πολίτες
Ο πρώην διευθυντής της Washington Post και της Boston Globe μιλάει στην ATHENS VOICE
«Η αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της προσφοράς κατοικιών»
Το νέο φορολογικό πλαίσιο και οι αλλαγές που φέρνει
Η τροπολογία που αφορά το Επίδομα Θέρμανσης
Τα πραγματικά στοιχεία για τα κτίρια
Μετά την ομιλία του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην Πνύκα, ο Έλληνας υπουργός εξήρε τον λόγο του ως ιστορικών διαστάσεων
554.000 Ελληνίδες και Έλληνες εντοπίστηκαν με ευρήματα ή συμπτώματα εγκαίρως
Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση της διαχρονικής συνεργασίας τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.