- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Οι χαλαρές στιγμές της εκδήλωσης στους Στύλους του Ολυμπίου Διός
Τα χαμόγελα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το ξεχωριστό στυλ της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, τα «πηγαδάκια» και η συναυλία κλασικής μουσικής
Δείτε τα παραλειπόμενα από την εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός: Η εμφάνιση Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη και τα «πηγαδάκια».
Με φόντο τους εντυπωσιακούς στύλους του Ολυμπίου Διός και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης να δεσπόζει στο βάθος, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020 η εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Η όμορφη εκδήλωση, που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ξεκίνησε με χαιρετισμό του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπό την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ ακολούθως απηύθυνε ομιλία η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μίλησε για τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη λόγω κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι «η Προεδρία του Συμβουλίου Ευρώπης είναι ευκαιρία για την Ελλάδα». Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε συναυλία κλασικής μουσικής, την οποία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι προσκεκλημένοι.
Η εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης έγινε μέσα σε χαλαρό κλίμα, με τους προσκεκλημένους να έχουν την ευκαιρία να σχηματίσουν «πηγαδάκια». Τα χαμόγελα περίσσευαν, ωστόσο όλοι οι προσκεκλημένοι φρόντισαν να τηρήσουν τις αποστάσεις για τον κορωνοϊό, αποφεύγοντας χειραψίες. Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης το τετ α τετ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι δύο πολιτικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγα λεπτά.
Ο Ναός του Ολυμπίου Διός ήταν ο ιδανικός χώρος για την όμορφη εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς συμβολίζει τον διαχρονικό ιερό τόπο της πανανθρώπινης κοινωνίας και την πάλη για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της προστασίας των ανθρώπινων ελευθεριών, ακόμα και σε εποχές περιβαλλοντικών και υγειονομικών προκλήσεων -από τον λοιμό των Αθηνών μέχρι την πανδημία του Covid-19 σήμερα.
Στην εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στους Στύλους του Ολυμπίου Διός είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό, με αποστάσεις στις καρέκλες μεταξύ άλλων. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος της ATHENS VOICE και του STAR Κατερίνα Παναγοπούλου.
Δείτε εικόνες από τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης στους Στύλους του Ολυμπίου Διός...
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.