- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέτσας για ΜΜΕ: Αστείοι οι ισχυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ περί μαγειρέματος
«Πρωτοφανές» γεγονός το θέμα Μιωνή - Παππά - Παπαγγελόπουλου
O ΣΥΡΙΖΑ «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να κατασκευάσει εχθρούς» σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας για τη λίστα των ΜΜΕ.
«Αστεία» χαρακτήρισε τα περί «μαγειρέματος» της λίστας για τη διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και τόνισε πως πρόκειται για «καμπάνια που έγινε για να σώσει ζωές και αυτό έκανε».
Ο Στέλιος Πέτσας υπενθύμισε πως είχε απαντήσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τόνισε πως «όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια, θα δοθούν οι λίστες στη δημοσιότητα». Αναφέροντας πως είναι θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να κατασκευάσει εχθρούς, όμως η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία δεν ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ» και σχολίασε πως είναι «λάθος η ταύτιση της διαφήμισης με το χρηματισμό».
Αναφερόμενος στο θέμα της συνομιλίας Μιώνη – Παππά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έκανε λόγο για «πρωτοφανές» γεγονός και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί, αφού «οι στενοί του συνεργάτες τον βάζουν στο κάδρο».
Σχετικά με τον ανασχηματισμό, επανάλαβε στην εκπομπή ότι είναι θέμα του Πρωθυπουργού και χωρίς απαντήσει στο πότε θα γίνει, είπε ερωτηθείς σχετικά ότι «στα γενέθλια (της κυβέρνησης) σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα».
Απαντώντας στο αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, λόγω των εξελίξεων στην οικονομία, είπε πως «από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση εφάρμοσε το πρόγραμμά της, πιο νωρίς» και αναφέρθηκε ειδικά στη μείωση φόρων και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, ενώ προανήγγειλε «γενναία μείωση της προκαταβολής φόρου», η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα. «Πρέπει να στηρίξουμε το μεσαίο στρώμα, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και σε αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει κανένας χώρος για εκλογές».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.