Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος: Έτσι θα γίνουν οι επεκτάσεις για τα τραπεζοκαθίσματα

«Ο εκάστοτε δήμος θα συνεργάζεται με την αστυνομία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραπεζοκαθίσματα
Επεκτείνονται τα τραπεζοκαθίσματα στα καταστήματα © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για τις επεκτάσεις των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και το σχέδιο στήριξης της οικονομίας που θα αναφέρει στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός μίλησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι πεζοδρομήσεις για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα που απασχολεί τους καταστηματάρχες, σημείωσε πως «ο εκάστοτε δήμος θα μπορεί, σε συνεργασία με την αστυνομία, να προχωρά σε πεζοδρόμηση των οδών είτε για όλη τη μέρα είτε σε συγκεκριμένες ώρες, για να υπάρχει επιπλέον χώρος για τραπεζοκαθίσματα».

Ερωτηθείς για το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουργού και για το σχέδιο στήριξης της οικονομίας και της εργασίας υπογράμμισε πως «θα αφορά κυρίως στη στήριξη του τουρισμού. Εκτιμώ ότι θα πάμε καλά. Θα υπάρχουν προβλήματα, αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, σχολιάζοντας την προκήρυξη που έχει βγει, για 3000 θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» δήλωσε πως «στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη και η προκήρυξη του υπουργείου Εργασίας για 35.000 θέσεις σε κοινωφελή εργασία. Οι 1000 από αυτές θα οδηγηθούν από τις Αρχιεπισκοπές Αθηνών και Κρήτης».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ