- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Πέτσας για εστίαση: Αναμένουμε την απάντηση των ειδικών
Δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα τα εστιατόρια εντός των εμπορικών κέντρων
Εντός της ημέρας, σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα, η κυβέρνηση θα κάνει ανακοινώσεις για τον χώρο της εστιάσης και το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας του νωρίτερα.
«Έχουμε πει από την αρχή ότι το σχέδιο της κυβέρνησης δέχεται αναθεωρήσεις», διαμηνύει με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι σήμερα αναμένεται η απάντηση της επιτροπής των ειδικών για το ενδεχόμενο επίσπευσης του ανοίγματος και της εστίασης. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης εξήγησε ότι αυτό γίνεται με αφορμή και το πρόωρο άνοιγμα, τη Δευτέρα, των εμπορικών πολυκαταστημάτων, τύπου mall.
Διευκρίνισε, ωστόσο, ο κ. Πέτσας ότι τα εστιατόρια που βρίσκονται μέσα στα εμπορικά κέντρα δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα, θα ανοίξουν μαζί με όλα τα υπόλοιπα.
Για τον τουρισμό, δήλωσε ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι σχετικός ανακοινώσεις για το κυβερνητικό σχέδιο Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στα μέσα Ιουνίου η κυβέρνηση θα έχει την εικόνα για το πώς θα κινηθεί ο τουρισμός από την 1η Ιουλίου. Υποστήριξε ότι τα πρωτόκολλα πάνω στα οποία εργάζεται η κυβέρνηση, έχουν στόχο να πείσουν τους ταξιδιώτες ότι η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός αλλά και τους επιχειρηματίες τους συμφέρει να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Τέλος δήλωσε ότι η Ελλάδα συζητά και με άλλες χώρες το ενδεχόμενο διμερών συμφωνιών, υπογραμμίζοντας πάντως ότι στην ΕΕ δεν πρέπει να υπάρχει κατακερματισμός.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.