- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεννηματά για Κρεμαστινό: Χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν μαχητή
«Ήταν ο δικός μας γιατρός»
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 26 Μαρτίου, καθώς είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Τη θλίψη της για τον θάνατο του πρώην υπουργού Υγείας και πρωην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού εξέφρασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν από τις 26 Μαρτίου στον «Ευαγγελισμό», καθώς είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου φίλου Δημήτρη Κρεμαστινού. Χάσαμε σήμερα έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν λαμπρό επιστήμονα, ένα φλογερό πατριώτη, ένα Μαχητή της Δημοκρατικής Παράταξης, βουλευτή , αντιπρόεδρο της Βουλής, υπουργό.
»Ήταν «ο δικός μας γιατρός». Ο Δ. Κρεμαστινός δεν στάθηκε μόνο στο πλευρό του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου. Κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, μέσα από τη συνεχή κοινωνική , επιστημονική και την Ακαδημαϊκή του παρουσία, το διδακτικό και ερευνητικό του έργο, τη δράση του στις μεγαλύτερες Καρδιολογικές Κλινικές της χώρας και τη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων όπου συνέβαλε στην ενίσχυση του ΕΣΥ.
»Το όνομά του συνδέθηκε με τη λειτουργία των σημαντικότερων καρδιολογικών κλινικών της χώρας, την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, τη λειτουργία των αεροδιακομιδών, τη δημιουργία του ΟΚΑΝΑ, την εισαγωγή της τηλεϊατρικής, την αναμόρφωση του ψυχιατρείου της Λέρου, την ίδρυση και στήριξη του Νοσοκομείου Ρόδου.
»Η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επιστήμη, στην παράταξή μας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Δωδεκάνησα που τον αγάπησαν και τον τίμησαν επί σειρά ετών.
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην Τζένη και τους οικείους του.»
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.