- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Πρωτόγνωρο εγχείρημα η επανεκκίνηση της οικονομίας
Όλα οσα είπε υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Θέμα 104,6
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο Θέμα 104,6 για την απόπειρα επανεκκίνησης της οικονομίας την οποία και χαρακτήρισε ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη αλλά και διατεθειμένη να κάνει διορθωτικές κινήσεις όπου χρειαστεί.
«Λέμε φτιάχνουμε εγγυοδοτικό ταμείο δανείων έως 7,5 εκ. θα δίνουν οι τράπεζες τα δάνεια γρήγορα; Θέλουμε να δείχνουμε ακριβώς στον κόσμο τι θα γίνεται γιατί θέλουμε ο κόσμος να αισθάνεται ασφάλεια, ότι υπάρχει σχέδιο, ξέρουμε τι κάνουμε και που πηγαίνουμε», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Αναφορικά με τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η ελληνική οικονομία βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους δύο αυτούς κλάδους και τόνισε ότι είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να γίνει πρόβλεψη για το πώς θα συμπεριφερθούν τους επόμενους μήνες. Τόνισε, όμως, ότι κατά τη δική του εκτίμηση, ο τουρισμός φαίνεται ότι θα πάει καλύτερα αν τα ξενοδοχεία ανοίξουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, αν υπάρχουν ορισμένες πτήσεις κι αν οι βόρειες χώρες της Ευρώπης έχουν μέχρι το καλοκαίρι μια καλύτερη πορεία προς τον ιό.
Παράλληλα, ο υπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει ειδικό πακέτο για τον τουρισμό το αμέσως επόμενο διάστημα, προσθέτοντας ότι όπως φαίνεται τα πράγματα πάνε καλύτερα του αναμενομένου.
Η σταδιακή άρση των μέτρων δεν συνεπάγεται εφησυχασμό
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό ελήφθησαν αφενός για να προλάβει το ΕΣΥ να προετοιμαστεί και αφετέρου για να μειωθεί η καμπύλη διασποράς του ιού. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η σταδιακή άρση των μέτρων δεν συνεπάγεται με εφησυχασμό και πρόσθεσε ότι μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο δεν θα επιστρέψουμε πλήρως στις συνήθειες και στον τρόπο ζωής μας πριν την πανδημία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.