- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωρικάκος: Μέχρι πότε ισχύουν οι άδειες ειδικού σκοπού
Τι είπε ο υπουργός για την επιστροφή του Δημοσίου στην κανονικότητα
Οι άδειες ειδικού σκοπού θα ισχύουν για όσο διάστημα παραμένουν τα σχολεία κλειστά, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Για όσο διάστημα τα σχολεία θα είναι κλειστά θα ισχύουν και οι άδειες ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους στο δημόσιο που έχουν παιδιά έως 15 ετών, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι το επικρατέστερο σενάριο που συζητείται είναι η σταδιακή (από τις 7.00 έως τις 9.00 το πρωί) προσέλευση στις υπηρεσίες τους, όσων εργάζονται στο Δημόσιο προκειμένου να αποφεύγεται συγχρωτισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σημειώνοντας ότι οι οριστικές αποφάσεις, θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό.
Τόνισε ακόμη ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν κατηγορηματικός: Όπως είπε από την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει μια σταδιακή επιστροφή σε μια μορφή κανονικότητας. Θα γίνεται τεστάρισμα των δεδομένων από τους ειδικούς και αναλόγως ή θα προχωράμε σε ελάφρυνση της κατάστασης ή θα λαμβάνονται μέτρα.
Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης, όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος είναι η προστασία των θέσεων εργασίας, επισημαίνοντας ότι τα δύσκολα για την ελληνική οικονομία βρίσκονται μπροστά μας.
Σε ερώτηση για την πρωτοβουλία της 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη είπε ότι ήταν μια συμβολική κίνηση ενότητας και διερωτήθηκε αν κάποιοι ενοχλήθηκαν επειδή βγήκε και ο πρωθυπουργός να χειροκροτήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Αναφορικά με τις εκκλησίες είπε πως το εφετινό Πάσχα ήταν δύσκολο για όλους τους χριστιανούς και ότι με τα πρώτα μέτρα άρσης των περιορισμών θα υπάρξει άνοιγμα των εκκλησιών οπότε οι πιστοί θα μπορούν να κάνουν την ατομική προσευχή τους και στη συνέχεια η επιτροπή και η κυβέρνηση θα ανακοινώσουν περαιτέρω μέτρα για το σταδιακό άνοιγμα των εκκλησιών.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πορεύθηκε με το ταλέντο του, με ειλικρίνεια και με γνήσιο αυθορμητισμό»
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.