- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέτσας: Μεταξύ 4 με 5 Μαΐου θα καταργηθεί το SMS στο 13033
Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σε ραδιοφωνικό σταθμό
Χωρίς την αποστολή SMS στο 13033 θα μπορούν να μετακινηθούν οι Έλληνες πολίτες από τις 4 ή 5 Μαΐου σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα.
Τέλος στην αποστολή SMS στο 13033 και την έκδοση σχετικής βεβαίωσης για τη μετακίνηση των πολιτών θα βάλει η κυβέρνηση από την αρχή της επόμενης εβδομάδας όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως «4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς sms ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης. Μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις εκτός νομού».
Ερωτηθείς για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν για την Πρωτομαγιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις συνάθροισης άνω των δέκα ατόμων ισχύουν κανονικά μέχρι και τις 4 του μήνα».
Όσον αφορά τα σχολεία ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι να ανοίξουν οι σχολικές βαθμίδες σταδιακά» ενώ για τα καταστήματα λιανεμπορίου διευκρίνισε πως «θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου χωρίς τον περιορισμό που υπάρχει για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ με βάση τα τετραγωνικά μέτρα. Τα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ίδιο θα συμβεί με τις Εκκλησίες και τους αθλητικούς χώρους».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.