- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Η Ευγενία Μανωλίδου στόχος των trolls: Η ανάρτηση-fake news
«Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος "σοβαρός" κόσμος τη σχολιάζει ως πραγματική» σχολίασε ο Αδ. Γεωργιάδης.
Πώς μια ανάρτηση-fakenews έβαλε στο στόχαστρο της κριτικής την Ευγενία Μανωλίδου - «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μια ανάρτηση-fake news για την Ευγενία Μανωλίδου και η αναπαραγωγή της ακόμα και από επωνύμους είχε ως αποτέλεσμα η σύζυγος του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη να δεχτεί σφοδρή κριτική στα social media.
Όλα ξεκίνησαν από τα trolls του διαδικτύου που μοίρασαν ανάρτηση-fake news για την Ευγενία Μανωλίδου. Σύμφωνα με αυτήν, η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε έναν οικονομικό προγραμματισμό και ως οικογένεια πέρασαν 7 ημέρες με 38,40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του σούπερ μάρκετ. Μεταξύ αυτών που υιοθέτησαν το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης-fake news ήταν κι η Έλενα Ακρίτα.
«Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον», το μήνυμά της.
Ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης (σ.σ. ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και όχι της κυβέρνησης) δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έγραψε στο Twitter: «Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος "σοβαρός" κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.