Πολιτικη & Οικονομια

Αίτημα στους θεσμούς για παράταση προστασίας α' κατοικίας

«Είναι παράλογο, μέσα σ' αυτήν την κρίση να προχωρήσουμε σε πλειστηριασμούς» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακίνητα
Ακίνητα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Αίτημα θα καταθέσει η κυβέρνηση προς τους θεσμούς για παράταση προστασίας πρώτης κατοικίας, προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει, τις επόμενες μέρες, αίτημα στους θεσμούς, για παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Είναι παράλογο, μέσα σ' αυτήν την κρίση να προχωρήσουμε σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Δεν πιστεύω να υπάρξει αντίρρηση από πλευράς θεσμών. Άρα, θα πάμε πιο πίσω στο χρόνο, όσο περισσότερο γίνεται και όσο πρέπει, για να προλάβει η οικονομία μας να συνέλθει από την καραντίνα» σημείωσε.

Αγορά

«Μέσα στην κρίση δε νοούνται αυξήσεις παρά μόνο εκεί που δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, αν ένα είδος είναι εισαγόμενο κι αν δεν αυξήσεις την τιμή, να μην μπορείς να το προμηθευτείς. Εκεί να το καταλάβω. Αλλά μέσα στην κρίση κάθε εταιρεία θα πρέπει να βάλει πλάτη στον ελληνικό λαό. Όποιος δεν το καταλαβαίνει με το καλό, θα το καταλάβει με το ζόρι, θα πληρώνει πρόστιμα» υπογράμμισε ο υπουργός αναφορικά με τη λειτουργία της αγοράς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY