- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα γίνουν οι μετακινήσεις το Πάσχα
Με βεβαίωση κατοικίας ή φορολογική δήλωση ή χωρίς δικαίωμα επιστροφής η έξοδος
Η κυβέρνηση ετοιμάζει αυστηροποίηση των μέτρων της απαγόρευσης κυκλοφορίας για το Πάσχα - Τρεις τρόποι για να ταξιδέψει κάποιος.
Τρεις τρόπους εξετάζει η κυβέρνηση για αυτούς που θα θελήσουν να ταξιδέψουν κατά την περίοδο του Πασχα. Το σενάριο της αυστηροποίησης των μέτρων της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι το πιθανότερο και όποιοι τελικά ταξιδέψουν, θα το κάνουν για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», για να ταξιδέψει κάποιος στην επαρχία ή στα νησιά θα πρέπει να φέρει επίσημα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι πηγαίνει στη μόνιμη κατοικία του. Η μόνιμη κατοικία αναγράφεται στο Ε1. Υπάρχει και η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας που μπορεί κάποιος να τυπώσει από το Taxis. Το άλλο μέτρο που αναμένεται να παρθεί αναφορικά με την έξοδο του Πάσχα είναι ότι θα γίνεται άπαξ. Δηλαδή μία φορά χωρίς περιθώριο επιστροφής.
Γι αυτό το λόγο ενδέχεται να αυξηθεί και το πρόστιμο των 150€ για όσους θα πιάνονται στα διόδια τις ημέρες του Απρίλη, που σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα είναι ο πιο δύσκολος της πανδημίας του κορωνοϊού για τη χώρα μας. Βεβαίως εξαιρούνται οι επαγγελματικοί λόγοι, καθώς και οι ιατρικοί, που θα προέρχονται ωστόσο από δημόσιο φορέα κι όχι από ιδιώτη ιατρό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.