- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοχάρης: Δεν αποκλείεται κλείσιμο κεντρικών ξενοδοχείων
Τι θα ισχύσει στον κλάδο του τουρισμού, που δέχεται τεράστιο πλήγμα τον κορωνοϊό
Ο Χάρης Θεοχάρης δεν απέκλεισε το κλείσιμο και των κεντρικών ξενοδοχείων, προκειμένου να περιοριστεί ο κορωνοϊός. Τι θα ισχύσει με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.
Δεν απέκλεισε το κλείσιμο μεγάλων κεντρικών ξενοδοχείων ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του κορωνοϊού. «Αν μας πουν οι ειδικοί ότι υπάρχει λόγος, δε θα διστάσουμε, θα το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ότι το μέτρο εξετάζεται.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, εξήγγειλε μέτρα για τη βαριά βιομηχανία της χώρας που καλύπτει το 21-25% του ΑΕΠ, αλλά δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Όσον αφορά στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, ανακοίνωσε ότι εντάσσονται και αυτοί στους υπαλλήλους που θα λάβουν το έκτακτο επίδομα που ανακοινώθηκε χθες, διευκρινίζοντας, πως «θα πάρουν το επίδομα όλοι όσοι το έπαιρναν ακόμα και αν είχε λήξει Ιανουάριο – Φεβρουάριο», χωρίς να χάσουν το εποχικό επίδομα που ούτως ή άλλως λαμβάνουν.
«Δεν μπορούμε να επέμβουμε» σε ζητήματα ακύρωσης ιδιωματικών συμβολαίων, είπε ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, τόνισε όμως ότι «θα παρέμβουμε για στήριξη των επιχειρήσεων».
Ανάλογη στήριξη προανήγγειλε και τα τουριστικά σκάφη. «Όσα μέτρα είναι για τις επιχειρήσεις που πλήττονται, είναι και για τον τουρισμό», τόνισε, σημειώνοντας ότι οι έμμεσοι και άμεσοι υπάλληλοι στον τουρισμό αποτελούν το 25% του εργατικού δυναμικού της χώρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα φιλοσοφία της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και οι μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα
Ο οδικός χάρτης περιλαμβάνει επτά στρατηγικούς άξονες για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη εταιρεία
Ποιους αφορά το πρόγραμμα - Απασχόληση με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές έως και 1.250 ευρώ
Ποιους αφορά η συμπληρωματική πληρωμή
Κατάθεση στεφανιού από τον ΠτΔ στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή στα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ-ΕΣΑ
«Η αντιπολίτευση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο υπενθυμίζουν το βαρύ τίμημα που πληρώνει ο Ελληνισμός», τόνισε ο πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει «νίκη για την πόλη» τη συμφωνία για τη ΔΕΘ
Ο Δωδεκανήσιος πολιτικός πέτυχε την εισαγωγή του στο ΕΚΠΑ μέσω της ειδικής κατηγορίας
Οι αιτήσεις, η κλήρωση και όλα όσα αλλάζουν
«Δεν θα καθίσω να σας ακούσω με αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε ο πρωθυπουργός
Η επέτειος της Μεταπολίτευσης υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία απαιτεί θεσμικό σεβασμό, πολιτική συνεννόηση και διαρκή εγρήγορση.
«Να δείξουμε στους πολίτες ότι το πολιτικό σύστημα έχει δυνατότητα να αναγεννηθεί» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρενέβαινε συνεχώς στην ομιλία του μιλώντας εκτός μικροφώνου
Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού
«Σε όλη την Ευρώπη έχουμε υψηλή φορολογία στα καύσιμα, εμείς ως Ελλάδα είμαστε περίπου στη μέση»
Πότε θα πάρουν τα χρήματα των συντάξεών τους
Τι ώρα θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα στα ΑΤΜ
Το σχόλιο του βουλευτή στην ανάρτηση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.