Πολιτικη & Οικονομια

Τόσκας: «Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν μπαχαλάκηδες»

Η ατάκα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Τόσκας
Νίκος Τόσκας/ © INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Ο Νίκος Τόσκας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κατήργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ: «Ήταν μπαχαλάκηδες».

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να καταργήσει την ομάδα Δέλτα της Αστυνομίας. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια επειδή έκρινε πως ήταν... ομάδα μπαχαλάκηδων.

«Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από τη μεριά του κράτους» τόνισε, προκαλώντας αντιδράσεις στο τηλεοπτικό πάνελ.

«Απίστευτο!, Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αντέδρασε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών κ. Μπαλάσκας, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης τού ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

Ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας: «Απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα».

Τόσκας: Κατήργησα την Ομάδα Δέλτα γιατί ήταν "μπαχαλάκηδες" από τη μεριά του κράτους

Υπενθυμίζεται ότι η επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ. αποτελούσε προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ στο πλαίσιο των ενεργειών της για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Η συγκεκριμένη ομάδα χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στα επεισόδια της ΑΣΟΕΕ και στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Περί αντιπολίτευσης: ο ναρκισσισμός των μικρών διαφορών

Αυτό που προέχει για τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι η συγκρότηση μιας εικόνας «κρίσης» (με δίκαιες και άδικες κατηγορίες, λάσπη, υπονόμευση) από την οποία πρέπει για μία ακόμα φορά να διασωθούμε

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY