Σε παραγωγικό κλίμα η συζήτηση Μητσοτάκη -εταιρειών κινητής τηλεφωνίας
Αναλυτικά όλα όσα συζητήθηκαν
Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και το κόστος των δεδομένων της κινητής.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας, οι χαμηλές επιδόσεις στους διεθνείς δείκτες ψηφιακής ωριμότητας και οι αναγκαίες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν από τις επιχειρήσεις στους τομείς των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επίσης συζητήθηκαν η εφαρμογή του νέου νόμου για τις αδειοδοτήσεις, η ειδική φορολογία, καθώς και το ζήτημα του κόστους των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας.
Η συζήτηση σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε παραγωγικό κλίμα.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote Μιχάλης Τσαμάζ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Χάρης Μπρουμίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής. Από κυβερνητικής πλευράς ήταν παρόντες ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος και ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπέρ της άρσης ασυλίας τάχθηκαν 222 βουλευτές
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος
Πότε ξεκινά η προπληρωμή των επιδομάτων
Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας
Ο Ψηφιακός Βοηθός του MyHealthApp είναι πλέον διαθέσιμος και θα ενώνει όλες τις υπηρεσίες υγείας
Τι αναφέρουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης
«Η στάση του δημιουργεί εύλογα ερωτήματα» σημειώνει η Πειραιώς
Κανένα κίνημα δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα αν δεν αλλάξουν πρώτα οι πολίτες
Διαχρονικά μαθήματα ηθικής, αλληλεγγύης και πολιτικής αδράνειας στην Ελλάδα
Γιατί επιλέγει να μην απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν
Έως 30.000 ευρώ για παράνομη κυκλοφορία
Επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής
Στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μποδοσάκη
Οι τιμές σε κρέας, λαχανικά και τυριά
Το απόγευμα η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο
Ο Γιώργος Ξυλούρης ενημέρωσε ότι αυτή τη φορά θα παραστεί
Επί της ουσίας το πακέτο «εγκαινιάζει» μία νέα προσέγγιση στις ενεργειακές υποδομές
Αύριο η μάχη για την προεδρία
Καθώς η διοργάνωση βιώνει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας
Τα εμπόδια, τα σενάρια και οι πιθανότητες Ζελένσκι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.