Πολιτικη & Οικονομια

Παπαχριστόπουλος: Αυτά που κάνει ο Χρυσοχοΐδης έπρεπε να είχαμε κάνει εμείς

Για το σχέδιο του ΥΠΡΟΠΟ στο Πολυτεχνείο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανάσης Παπαχριστόπουλο
Θανάσης Παπαχριστόπουλος / © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς», παραδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς», παραδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για το σχέδιο του ΥΠΡΟΠΟ στο Πολυτεχνείο.

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα, και δεν τα κάναμε» ανέφερε ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status της Θεσσαλονίκης.

«Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγινα αγριότητες σε επίπεδο ατομικό. Μπήκαν στα δικαστήρια και τους βαράγανε» σχολίασε πάντως ο βουλευτής. Αναρωτήθηκε επίσης αν είναι «όπλα» αυτά που βρέθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) δηλαδή τα κοντάρια και τα μπουκάλια.

«Ήταν αναφαίρετο δικαίωμα του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στην πορεία για το Πολυτεχνείο», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας όμως, «ότι η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου» διαφωνώντας έτσι με την άποψη που είχε διατυπώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης
Άρθρο Μητσοτάκη στον Guardian: Η Βρετανία δεν θα διαμέλιζε την Ταπισερί της Μπαγιέ, να επανενώσουμε τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποδεχτεί καμία ρύθμιση που θα την υποχρέωνε να αναγνωρίσει κυριότητα του Βρετανικού Μουσείου επί των Γλυπτών» τονίζει ο πρωθυπουργός

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY