- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
ΣΥΡΙΖΑ: «Δώρο στον Φρουζή η διάταξη για το ξέπλυμα»
Σκληρή κριτική από την Κουμουνδούρου για το πρώην στέλεχος της Novartis
Για δώρο στους υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές που ελέγχονται για ξέπλυμα χρήματος από τον πρωθυπουργό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για δώρο στους υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές που ελέγχονται για ξέπλυμα χρήματος από τον πρωθυπουργό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δήλωση που φέρεται να «παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία» με βάση τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα.
Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι «ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το "δώρο" του για τους υπόδικους πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν» και εξηγούσαν: «Πριν από λίγο, ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis, κ. Φρουζής παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία με βάση τη διάταξη που ψήφισε προχθές ο κ. Μητσοτάκης».
Συνεχίζοντας οι ίδιες πηγές σχολίασαν «είχε δίκιο τελικά η κυβέρνηση ότι και εμείς και οι Financial Times κάναμε λάθος» και προσέθεσαν: «Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο "υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές", αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή! Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος τις τελευταίες μέρες να κατασκευάσει το αφήγημα της σκευωρίας, να μην τον ανταμείψουν κάπως;».
Τέλος επαναλαμβάνουν ότι «αναμένουμε στη Βουλή, την επόμενη Παρασκευή, ο κος Μητσοτάκης να δώσει και αλλά ονόματα και διευθύνσεις των ευνοούμενων του».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.