Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα σε πορεία εθνικής ανόρθωσης

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «το μέλλον θα είναι καλύτερο για όλους τους Έλληνες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου
Θεσσαλονίκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου/© INTIMENEWS/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε πορεία εθνικής ανόρθωσης η Ελλάδα, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας το μήνυμα ότι «το μέλλον θα είναι καλύτερο».

Η Ελλάδα βρίσκεται «σε πορεία εθνικής ανόρθωσης και το μέλλον θα είναι καλύτερο για όλους τους Έλληνες» ανέφερε σε δηλώσεις του το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονική, προκειμένου να παρακολουθήσει τις τριήμερες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων παρέστη στη δοξολογία για τη γιορτή του πολιούχου της πόλης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

«Σήμερα, η ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη αλλά και όλη η Ελλάδα, γιορτάζει διπλά. Γιορτάζουμε τον Άγιο Δημήτριο αλλά και την απελευθέρωση της πρωτεύουσας της Μακεδονίας από τον Οθωμανικό ζυγό. Όπως πριν από 107 χρόνια, η χώρα πορεύεται σε μια νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης. Ανατάσσουμε την οικονομία, θωρακίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, χτίζουμε τις εθνικές μας συμμαχίες για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό.

Στη δοξολογία παρέστη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Και φυσικά, αντλούμε πάντα χρήσιμα διδάγματα από την Ιστορία. Διότι, ήταν η επιμονή και η διορατικότητα του Ελευθερίου Βενιζέλου που οδήγησε στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, λίγες ώρες πριν φτάσουν στα όρια της πόλης τα στρατεύματα του βόρειου γείτονά μας. Με την ίδια επιμονή, την ίδια διορατικότητα χτίζουμε και σήμερα αυτό το οποίο θέλω να αποκαλώ: "Τον πατριωτισμό της ευθύνης". Με αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, με σχέδιο, πορευόμαστε με σταθερότητα σε ένα μέλλον το οποίο θα είναι καλύτερο για όλες τις Ελληνίδες, καλύτερο για όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην Αγίου Δημητρίου, όπου αντάλλαξε χειραψίες, βγήκε φωτογραφίες και συνομίλησε με τους πολίτες.

Thestival.gr Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ