Πολιτικη & Οικονομια

Τάκης Θεοδωρικάκος: Προκλητικά αλαζονικός ο Αλέξης Τσίπρας

«Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι έγινε σε αυτή τη χώρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
theodorikakos.jpg
Τάκης Θεοδωρικάκος © ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος και εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ.

Για τα θετικά μέτρα που έφερε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τις πρώτες κιόλας ημέρες μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ.

«Έχουμε έρθει με συνέπεια και σοβαρότητα και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και σημείωσε ότι «στην Δημοκρατία πρέπει να υπάρχει έλεγχος, αυτός που μπαίνει στην πολιτική οφείλει να υπηρετεί το κοινό συμφέρον».

Χαρακτήρισε «προκλητικά αλαζονικό» τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο κ. Θεοδωρικάκος, «κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι έγινε σε αυτή τη χώρα. Δεν βρήκε μια λέξη συγγνώμης να πει για το ότι χρέωσε τη χώρα στο πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για την υπερφορολόγηση και για την διάλυση του κράτους». Παράλληλα, χαρακτήρισε «πρωτομάστορες στην προπαγάνδα» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης της ΝΔ και απαντώντας στα «πυρά» που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης μείωσε αμέσως τον ΕΝΦΙΑ, όπως και την υπερφορολόγηση. Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΘ, είπε ο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αξιόπιστος και ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τα ψέματά του και μιλά για την αναβίωση του κράτους της Δεξιάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ