- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεννηματά: Tο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ πάντα στο πλάι της αγροτιάς
Δηλώσεις για την 3η του Σεπτέμβρη από το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ
Στο μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ η Φώφη Γεννηματά - «Tο ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Λάρισα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Γεννηματά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο και σε δήλωση της σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς».
Αναφερόμενη στον πρωτογενή τομέα, η κ. Γεννηματά είπε ότι ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική παραγωγή «μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην πραγματική έξοδο της χώρας μας από την κρίση». Επίσης, υποστήριξε ότι «το Κίνημα Αλλαγής με το Σχέδιο Ελλάδα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση, αλλά και τη στροφή της παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, αλλά και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις».
Τέλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η παράταξη έχει ισχυρότατους δεσμούς με τον αγροτικό κόσμο, σημειώνοντας πως «ο αγρότης και η αγρότισσα αναγνωρίζουν την τεράστια διαχρονική προσφορά της παράταξής μας και προσβλέπουν στο ΚΙΝΑΛ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.