Πολιτικη & Οικονομια

Στους πυρόπληκτους της Εύβοιας πάει ο Χατζηδάκης

Θα συνοδεύεται από τον γγ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κ. Αραβώση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η οικολογική καταστροφή στα Ψαχνά της Εύβοιας
Η οικολογική καταστροφή στα Ψαχνά της Εύβοιας © INTIMENEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον γγ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κ. Αραβώση.

Στις 12:30 ο υπουργός θα βρεθεί στα Ψαχνά, όπου θα περιηγηθεί εντός της καμένης έκτασης από υπηρεσιακούς παράγοντες της Δασικής Υπηρεσίας, ενώ στις 15:00, στο Δημαρχείο Ψαχνών, θα ηγηθεί σύσκεψης με συμμετέχοντες τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τοπικούς βουλευτές και δημάρχους και άλλους φορείς της περιοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY