- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Γεωργιάδης: Ως τη Δευτέρα οι υπ. αποφάσεις για το Ελληνικό
Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα»
«Εκτός απροόπτου, ως τη Δευτέρα οι υπουργικές αποφάσεις για το Ελληνικό» είπε σε συνέντευξή του στα Νέα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Για την απεμπλοκή του Ελληνικού μιλάει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, «σήμερα Σάββατο συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για να εγκρίνει το σύνολο των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων. Αυτές αφορούν τις ζώνες πολεοδόμησης, τους κοινόχρηστους χώρους, τους όρους δόμησης του καζίνου και τη διαχείρηση των αρχαίων και των μνημονίων. Εφόσον αυτό το τελευταίο βήμα λήξει ομαλά, μέχρι τη Δευτέρα όλες (σ.σ. οι αποφάσεις) θα έχουν εκδοθεί».
Ο κ. Γεωργιάδης στη συνέντευξή του μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση αδειοδοτικών διαδικασιών σε επενδύσεις δηλώνει: «Τη Δευτέρα δίνεται σε διαβούλευση. Είναι ένα διυπουργικό αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Έχει διατάξεις και του Υπουργείου Ανάπτυξης και συναρμοδίων υπουργείων. Όλες συγκλίνουν στην ίδια κατεύθυνση της ανάπτυξης. Όσον αφορά το Υπουργείο Ανάπτυξης, προβλέπει την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών, την επιτάχυνση του outsourcing, των αξιολογήσεων των επενδυτικών προτάσεων στον αναπτυξιακό νόμο, την επιτάχυνση της διαδικασίας του ΓΕΜΗ και περιλαμβάνει και διατάξεις σχετικά με τον πτωχευτικό κώδικα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.