Πολιτικη & Οικονομια

H Μαρέβα απαντά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις στολές της Λυρικής

«Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mareva
Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη © INTIME NEWS/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

H Μαρέβα απαντά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις στολές της Λυρικής. «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter άφησε υπονοούμενα για τη συνεργασία του οίκου μόδας  Zeus+Δione με την Εθνική Λυρική Σκηνή έδωσε η Μαρέβα Γραμπόφκσι-Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η παρουσίαστη των νέων στολών της παιδικής χορωδίας και των ταξιθετών της Λυρικής έγινε είδηση καθώς έχουν την υπογραφή του περίφημου οίκου Zeus+Δione. Όπως είχε ανακοινωθεί μάλιστα η συνεργασία προέκυψε αφού η Λυρική αποδέχθηκε τη χορηγία του οίκου στις αρχές της φετινής χρονιάς.

Το παραπάνω στοιχείο όμως φαίνεται ότι διέφυγε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ο οποίος σε tweet του έγραψε: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;».

Απάντώντας η Μαρέβα Γκαραμπόφσκι ανέφερε ότι «Πρόκειται περί χορηγίας  και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY