- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Στυλιανίδης πρόεδρος της επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος
Τι δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης για την πρόταση της κυβέρνησης
Η κυβέρνηση εισηγείται για Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση εισηγείται για Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον βουλευτή Ροδόπης και Επίκουρο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Συμμετείχε στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001. Εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης το 2003, που είχε σαν στόχο τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Συντάγματος.
Σε δήλωσή του ο Βουλευτής Ροδόπης τόνισε: «Είναι εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω επικεφαλής της Επιτροπής Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος. Τον ευχαριστώ θερμά διότι μου δίνει την δυνατότητα συνδυάζοντας την επιστημονική μου γνώση με την πολιτική μου εμπειρία να συμβάλω στη θεσμική αναμόρφωση της πατρίδας μου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το ξεκίνημα μίας νέας εποχής».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.