Πολιτικη & Οικονομια

ΑΑΔΕ: Λουκέτα έως και 10 μέρες σε επιχειρήσεις για φοροδιαφυγή

Σε Πειραιά, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
santorini
Το νησί της Σαντορίνης © ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αναστολή λειτουργίας, από 48 ώρες έως και 10 ημέρες, καταστημάτων και επιχειρήσεων για λόγους φοροδιαφυγής.

Στην αναστολή της λειτουργίας, από 48 ώρες έως και 10 ημέρες, καταστημάτων και επιχειρήσεων για λόγους φοροδιαφυγής προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μετά τους ελέγχους που έκανε την περασμένη εβδομάδα σε όλα τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα. Λουκέτα των 4 και 10 ημερών επιβλήθηκαν σε περιπτώσεις που υπήρξε υποτροπή, μία και δύο φορές, αντίστοιχα, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Ειδικότερα, από τους ελέγχους, σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, υπήρξαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Στον Πειραιά, επιβλήθηκε λουκέτο 10 ημερών σε μπυραρία. Παράλληλα σε 4 καταστήματα βρέθηκε πειραγμένο λογισμικό. Ενώ οι επιχειρήσεις έκοβαν κανονικά αποδείξεις όλη την ημέρα, με τη χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού, στο τέλος της ημέρας, «εξαφανίζονταν» πολλές από αυτές.

Στη Ρόδο, μπήκε λουκέτο 10 ημερών σε εστιατόριο.

Στη Μύκονο, επιβλήθηκε λουκέτο 4 ημερών σε γνωστό club στη χώρα.

Στη Σαντορίνη, μπήκε λουκέτο 2 ημερών σε γνωστό βιβλιοπωλείο (είχε διπλά βιβλία, όπου καταχωρούσε τα έσοδα πολλών ετών).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης
Διάγγελμα Πρωθυπουργού: Κανένα βαθύ κράτος, απλώς ρηχή διακυβέρνηση

Το κράτος δεν είναι υποκείμενο να καθορίζει τις πολιτικές. Αυτές είναι ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών και φυσικά του πρωθυπουργού που εν προκειμένω απέτυχαν τελείως. Δυστυχώς.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρουσιάζει τα στοιχεία που δείχνουν 22% μείωση των νεκρών από τροχαία και τονίζει ότι η Ελλάδα χτίζει πλέον κουλτούρα οδικής ασφάλειας
Κυρανάκης: Η Ελλάδα δημιουργεί κουλτούρα οδικής ασφάλειας - Η νέα στρατηγική φέρνει αποτελέσματα

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρουσιάζει τα στοιχεία που δείχνουν 22% μείωση των νεκρών από τροχαία και τονίζει ότι η Ελλάδα χτίζει πλέον κουλτούρα οδικής ασφάλειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY