- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Εκλογές: Αντίστροφη μέτρηση για τo κλείσιμο της κάλπης
Στις 19:00 το exit poll, στις 21:00 η ξεκάθαρη εικόνα για τα πρώτα αποτελέσματα
Στις 19:00 οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και η ΕΡΤ θα μεταδώσουν το exit poll με την πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της κάλπης.
Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές οπότε και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και η ΕΡΤ θα μεταδώσουν το exit poll με την πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της κάλπης.
Δύο ώρες αργότερα, στις 21:00 θα κοινοποιηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το πρώτο επίσημο σταθμισμένο αποτέλεσμα σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Στην Πειραιώς θα δει τo exit poll ο Μητσοτάκης
Στις 18:37, ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από την μικρή του κόρη και τη σύζυγό του μετάβη στα γραφεία της Πειραιώς όπου μαζί με συνεργάτες θα δει τα αποτελέσματα του exit poll.
Συνεδριάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το exit poll
Στην Κουμουνδούρου έχουν συγκεντρωθεί και συνεδριάζουν από τις 5 το απόγευμα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα γραφεία του κόμματος βρέθηκαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Τάσος Πετρόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιώργος Μπαλάφας, Παναγιώτης Ρήγας, Τρύφων Αλεξιάδης κ.α. Λίγο μετά τις 18:30, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.