Πολιτικη & Οικονομια

Βελόπουλος: «Να δώσουμε τη λύση και να είναι ελληνική»

«Η "Ελληνική Λύση" ήρθε στα πράγματα και θα έλεγα ότι προκάλεσε έναν περίεργο τριγμό στο σύστημα» είπε μεταξύ άλλων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kyriakos_belopoulos
Κυριάκος Βελόπουλος © INTIMENEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

«Από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 381ο εκλογικό κέντρο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

«Η "Ελληνική Λύση" ήρθε στα πράγματα και θα έλεγα ότι προκάλεσε έναν περίεργο τριγμό στο σύστημα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν, ως "Ελληνική Λύση", την πρώτη φορά, είναι η δεύτερη εκλογική μας μάχη» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Κ. Βελόπουλος και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική λύση, γιατί έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Να ευχαριστήσω πάλι όλο τον κόσμο που πήγε να ψηφίσει και να πω ότι από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο».

«Η πραγματική αντιπολιτευτική φωνή προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων, κυρίως των δικαιωμάτων των εθνικών, των Ελλήνων, θα είμαστε εμείς. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας. Και κάτι πολύ απλό. Δε θα απογοητεύσουμε κανέναν. Ήρθαμε για να βοηθήσουμε τους Έλληνες, γιατί λέμε "πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα"».

Ο κ. Βελόπουλος στην αρχή των δηλώσεων του ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.

Ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα την ώρα που έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, τόνισε: «Να δώσουμε τη λύση και να είναι ελληνική».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ελλάδα και Βουλγαρία ενισχύουν την συνεργασία κατά του διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος

Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev

Οκτώ αλλαγές σε στέγαση και αναπηρία που φέρνει ο νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Οκτώ αλλαγές σε στέγαση και αναπηρία που φέρνει ο νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY