Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε ευρωβουλευτής (εικόνες, video)

«Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gewrgoulis.jpg
Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε ευρωβουλευτής. «Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά»

«Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά» δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης, δύο ημέρες μετά την ορκωμοσία του στην Ευρωβουλή.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

Στις 2 Ιουλίου 2019, ορκίστηκα Ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβουργο.

Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν, άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη και το άγχος μου να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, για την πολιτική μου ομάδα άλλα πάνω από όλα για την χώρα μου την Ελλάδα.

Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με αυτό που γνωρίζω πολύ καλά - τον πολιτισμό στην Ελλάδα άλλα και πανευρωπαϊκά. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι ότι θα πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες, θεσμικές και όχι μόνο, για να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές διαφορές, ο πολιτισμός μπορεί να ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Αλέξης.

gewrgoulis1.jpg
Αλέξης Γεωργούλης

gewrgoulis.jpg
Αλέξης Γεωργούλης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ
Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ

Στόχος η εκπαίδευση γονέων για την προστασία των ανηλίκων από εθιστικές συμπεριφορές, τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε
Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε

Η κρίση των θεσμών στις σύγχρονες δημοκρατίες, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY