- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρουπακιώτης στο Εσωτερικών, Κρέτσος κυβερνητικός εκπρόσωπος
Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου
Ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Ο Αντώνης Ρουπακιώτης υπηρεσιακός υπουργός στο Εσωτερικών σύμφωνα με πληροφορίες.
Ξεκινά και επίσημα από σήμερα με τη διάλυση της Βουλής η προεκλογική περίοδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εσωτερικών που έχει την ευθύνη για τη διενέργεια των εκλογών, θα τοποθετηθεί ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Αντώνης Ρουπακιώτης.
Ο Αντώνης Ρουπακιώτης είναι Έλληνας δικηγόρος που έχει διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας καθώς και Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Στις 17 Μαΐου 2012 διορίστηκε υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην Κυβέρνηση Πικραμμένου. Στις 21 Ιουνίου 2012 έγινε υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, με συνεργασία των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Παραιτήθηκε από τη θέση αυτή μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.
Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην οποία μέχρι πρότινος ήταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα λάβει ο Λευτέρης Κρέτσος. Όσον αφορά στην Εφη Αχτσιόγλου, θα είναι πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και θα αναλάβει εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.