- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βαρουφάκης σε Τσίπρα: Ήρθε η ώρα για «Ενήλικες στο Δωμάτιο»
Τόνισε ότι ήταν ο πρωθυπουργός με την ανέφελη σχέση με την Τρόικα
Με τον τίτλο του βιβλίου του απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα όσα είπε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ1.
Με αναφορά στον τίτλο του βιβλίου του «Ενήλικες στο Δωμάτιο», απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα όσα είπε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή συνέντευξη στην ΕΡΤ. Ένα βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στην περίοδο που ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα διαπραγματευόταν με τους θεσμούς το πρώτο εξάμηνο του 2015.
«Ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόικα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι 'θα συνεργαζόταν με το Σόιμπλε' (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία)» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Μετώπου Ριζοσπαστικής Ανατροπής. «Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με μία γεμάτη φαρμάκι αποστροφή, υπονοώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας οδεύει στην ήττα και στην αποχώρηση, για να αναλάβουν άνθρωποι πιο ώριμοι και αποφασιστικοί, όπως, προφανώς, ο κ Βαρουφάκης: «Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν η Ραχήλ Μακρή είχε προσβάλει τη μνήμη του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη
Oι αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χιλιοστό» για την ταραγμένη εκείνη περίοδο
H απάντηση του πρώην υπουργού
Χάρης Δούκας: «Τιμούμε έναν τρόπο σκέψης και δράσης που μας καλεί να δούμε τον κόσμο πιο ολιστικά, πιο υπεύθυνα, πιο ανθρώπινα»
Τα σχολεία της Δυτικής Αττικής επισκέφτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Έμφαση σε AI, ισότητα πρόσβασης, οικονομική στήριξη και ψυχική υγεία - Νέο όραμα εκπαίδευσης
Πολιτική σύγκρουση για το 2015 και τις καταθέσεις
Tι λένε οι πολίτες για Τσίπρα, Καρυστιανού
Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των οδηγών λεωφορείων
Ο Παναγιώτατος συμπληρώνει φέτος 35 έτη Πατριαρχικής θητείας και 65 έτη ιερατικής αποστολής
Απάντηση Λιβανού - Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά για μικροπολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
Έκκληση προς τους ομογενείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Αβεβαιότητα και διάρκεια θα κρίνουν τον οικονομικό αντίκτυπο της κρίσης - Συντονισμός στην ΕΕ
Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «βολική αντιπολίτευση»
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Ιράν και στον Λίβανο
Ελληνογερμανικές συνομιλίες, με έμφαση στην άμυνα, τη μετανάστευση και την ευρωπαϊκή ατζέντα
Νέα λεωφορεία, νέοι συρμοί και υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία
«Το μέτρο αυτό θα οδηγήσει σε λουκέτα και σε απολύσεις εργαζομένων», εκτίμησε η υπουργός
Σημειώθηκε νέο ρεκόρ στην εκδήλωση ενδιαφέροντος
Τι ισχύει με τη δεύτερη δόση από το επίδομα παιδιού α21
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.